Leg Avenue Europe

80-tals Skidoverall Deluxe Maskeraddräkt - Small/Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Störtloppa ned för slalombacken, kasta av dig pjäxor och skidor och dundra in på After Ski-festen iklädd denna tidstypiska skidoverall á la 80-tal! För inget höjer stämningen så mycket som det färgglada 80-talsmodet på ett party. Inte minst denna käcka skidoverall!

80-tals Skidoverall Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en skimrande lila overall med fejkficka samt färgade partier vid hals, ärmar och knän. Dressen har dragkedja framtill, samt resår vid både midja-, ärm- och benslut så den sitter som ett smäck! Ett matchande pannband ingår också.

  • Inkluderar: Overall och pannband
  • Material: 100% polyester
  • Finns i storlek: Small/Medium, Medium/Large och X-Large
  • Observera att dräkten är tunn, och inte varm som enriktigskiddress alltså!

Bergsprängare och skor ingår ej!

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Jämför produkt 80-tals Skidoverall Deluxe Maskeraddräkt - Small/Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten 80-tals Skidoverall Deluxe Maskeraddräkt - Small/Medium i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 57700-1
Visa fler