Sidan innehåller annonslänkar

iiglo Ergonomiskt höj- / sänkbord E -Zee L med motor - valnöt

Beställ iiglo Ergonomiskt höj- / sänkbord E -Zee L med motor - valnöt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten iiglo Ergonomiskt höj- / sänkbord E -Zee L med motor - valnöt inom kategorin Hemmakontoret.

Produktinformation

Ergonomiskt höj- och sänkbart L-format skrivbordMed ett höj- och sänkbart skrivbord kan du ställa in höjden så att den passar perfekt för kroppens hållning, oavsett om du sitter eller står. Med en hastighet på 25 mm/s kan skrivbordet ställas in på en höjd mellan 73–123 cm genom att trycka på en knapp.

Dessutom erbjuder dess L-formade design ett bekvämt och stort arbetsområde.Välj mellan flera olika färger för att hitta den perfekta matchningen för ditt hemmakontor eller din arbetsplats!Ergonomisk arbetsytaAtt växla mellan att sitta och stå under en heldag på kontoret ger flera hälsofördelar, bland annat förbättrad hållning och ökad blodcirkulation Håll dig frisk och produktiv med iiglo!KabelhanteringNär din arbetsyta är ren och städad, ökar det din produktivitet och hjälper dig att hålla ordning

Av den här anledningen är iiglo-skrivbordet utrustat med en kabelgenomföring på sidan, för att hålla skrivbordet fritt från kabeltrassel.ReptåligtSkrivbordets bordsskiva är täckt med slitstarkt laminat, vilket gör att det är reptåligt, lätt att rengöra och gör att det håller i många år framöver.Stark motorDetta ergonomiska skrivbord är utrustat med en motor så att du kan justera höjden. Den gör att den klarar belastningar på upp till 50 kg medan den rör sig smidigt, jämnt och nästan helt tyst.

Dessutom stannar motorerna automatiskt om bordet stöter på ett hinder under rörelsen.Justerbara fötterMed de justerbara fötterna på skrivbordets ben är det enkelt att anpassa det, även på ojämna golv och mattor. Justera varje ben individuellt till valfri höjd, så att kontorsskrivbordet inte vickar. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter