iiglo Ergonomisk höj- och sänkbart skrivbord - Vit

Jämför produkt iiglo Ergonomisk höj- och sänkbart skrivbord - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten iiglo Ergonomisk höj- och sänkbart skrivbord - Vit i kategorin Hemmakontoret här hos oss.

Produktinformation

Ergonomisk höj- och sänkbart skrivbord E-ZeeStäll upp det höj- och sänkbara ergonomiska stativet för ditt skrivbord och arbeta bekvämt var som helst! Iiglo E-Zee Desk Stand är perfekt för ett hemmakontor, så att du kan justera höjden på skärmen, musen och tangentbordet när som helst Det gör att du enkelt kan växla mellan att sitta och stå under dagen, vilket ger många hälsofördelar som förbättrad cirkulation och minskad muskelspänning.Det eleganta vita skrivbordsstativet är mycket robust, tål upp till 15 kg och stöder enkelt din arbetsyta.Ergonomisk tangentbordsplattaTangentbordsplattan främjar en ergonomisk kroppsställning och ger en idealisk skrivvinkel medan du arbetar.

Den rör sig i synk med den övre ytan på skrivbordet, vilket säkerställer att dina axlar, armar och nacke håller sig i en sund position.Slät gasfjäderBordsstället är utrustat med en gasfjäder som gör att du kan höja eller sänka din arbetsyta till den höjd som passar dig bäst. Justera höjden smidigt mellan 12 och 50 cm.

När den inte används kan stativet fällas ihop så det blir platt för enkel förvaring.Robust stålramDen vita dubbel-X-ramen är utformad för att fördela vikten jämnt i vilken höjd som helst. Den är tillverkad av hållbart stål och tål en belastning på upp till 15 kg.Halkfri vadderingDe halkfria kuddarna på botten av ramen ser till att stativet håller sig på plats.

Se även andra produkter från Hemmakontoret

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter