iiglo Ergo Höj-/sänkbart skrivbord med motor 150 x 75 cm - Vit

Jämför produkt iiglo Ergo Höj-/sänkbart skrivbord med motor 150 x 75 cm - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten iiglo Ergo Höj-/sänkbart skrivbord med motor 150 x 75 cm - Vit i kategorin Hemmakontoret här hos oss.

Produktinformation

Praktiskt och stark motorEtt skrivbord med höjnings- och sänkningsmöjlighet ökar möjligheterna till god variation i din arbetsställning. Motorn har en stark lyftkraft men en låg ljudnivå och hög säkerhet.Lätt att användaMed knapparna på displayen kan du enkelt justera höjden på bordsskivan.

Höjden kan justeras med enkla tryck, så att du kan variera mellan sittande eller stående position när du tillbringar tid framför skärmen. Motorn är prefekt för ett hemmakontor, när flera delar skrivbord eller för dig som vill stå upp under arbetet.Många justeringsmöjligheteriiglos ergonomiska höj- och sänkbara skrivbord ger många möjligheter till bra höjdjustering från 73 cm upp till 1,23 meter i höjd.

Även bredden är justerbar, med andra ord passar ditt nya skrivbord för de flesta lösningar. Benen gör det enkelt att placera bordet på ett ojämnt underlag.Lämpligt för fleraDitt nya höj- och sänkbara skrivbord har en rad olika inställningsmöjligheter och är därför lämpligt för alla.

Läcker nordisk design med bordsskiva i MDF och vit finish. Kombinerat med vita ben, är ditt nya skrivbord snyggt både hemma och på kontoret.

Se även andra produkter från Hemmakontoret

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter