iiglo Ergo Höj-/sänkbart skrivbord med motor 150 x 75 cm - Vit

Beställ iiglo Ergo Höj-/sänkbart skrivbord med motor 150 x 75 cm - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten iiglo Ergo Höj-/sänkbart skrivbord med motor 150 x 75 cm - Vit inom kategorin Hemmakontoret.

Produktinformation

Praktiskt och stark motorEtt skrivbord med höjnings- och sänkningsmöjlighet ökar möjligheterna till god variation i din arbetsställning. Motorn har en stark lyftkraft men en låg ljudnivå och hög säkerhet.Lätt att användaMed knapparna på displayen kan du enkelt justera höjden på bordsskivan.

Höjden kan justeras med enkla tryck, så att du kan variera mellan sittande eller stående position när du tillbringar tid framför skärmen. Motorn är prefekt för ett hemmakontor, när flera delar skrivbord eller för dig som vill stå upp under arbetet.Många justeringsmöjligheteriiglos ergonomiska höj- och sänkbara skrivbord ger många möjligheter till bra höjdjustering från 73 cm upp till 1,23 meter i höjd.

Även bredden är justerbar, med andra ord passar ditt nya skrivbord för de flesta lösningar. Benen gör det enkelt att placera bordet på ett ojämnt underlag.Lämpligt för fleraDitt nya höj- och sänkbara skrivbord har en rad olika inställningsmöjligheter och är därför lämpligt för alla.

Läcker nordisk design med bordsskiva i MDF och vit finish. Kombinerat med vita ben, är ditt nya skrivbord snyggt både hemma och på kontoret.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023