iiglo Ergo Höj-/sänkbart skrivbord E-Zee med motor - Trä

Beställ iiglo Ergo Höj-/sänkbart skrivbord E-Zee med motor - Trä på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten iiglo Ergo Höj-/sänkbart skrivbord E-Zee med motor - Trä inom kategorin Hemmakontoret.

Produktinformation

Ett skrivbord med höjning och sänkning ökar möjligheterna till god variation i din arbetsställning. E-Zee levereras delvis monterad, så installationen sker på 5 minuter!Lätt att användaMed knapparna på skärmen kan du enkelt justera höjden på bordsskivan

Med enkla kranar justerar du snabbt höjden så att du kan variera mellan att sitta eller stå när du tillbringar tid framför skärmen. Motorn är perfekt på ett hemmakontor, när flera personer delar ett skrivbord eller för dig som vill stå medan du arbetar.

iiglo ergonomiska lyft- och sänkskrivbord erbjuder många möjligheter för bra höjdjustering från 73 cm upp till 123 cm i höjd. Den snygga storleken på 120x60 cm gör att du enkelt kan montera bordet på flera ställen.AnvändarvänligGör det enkelt att justera höjdenLämplig för fleraDitt nya höj- och underbord har många olika inställningsalternativ och är därför lämpligt för alla.

Bordet finns i fyra olika färgkombinationer, så här är något för alla!Öppen design Mycket utrymme under skrivbordet också i sänkt läge.Anti-kollision Motorn är utrustad med sensorer som automatiskt backar motorn om den möter oväntat motstånd.SpecifikationerMax Lastkapacitet 50 kgHastighet 25 mm / sDecibel .

Se även andra produkter från Hemmakontoret

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter