iiglo Architect 3.0 ergonomisk kontorsstol - Svart

Beställ iiglo Architect 3.0 ergonomisk kontorsstol - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten iiglo Architect 3.0 ergonomisk kontorsstol - Svart inom kategorin Hemmakontoret.

Produktinformation

Har du ont i ryggen? Nu är det slut med det! Den ergonomiska stolen iiglo ger ryggstöd och bättre hållning varje gång du sitter.Att sitta ner under långa perioder i taget kan påverka hälsan, särskilt när det gäller ryggen Iiglo Architect är en ergonomisk stol utformad för att ge kroppen bästa möjliga stöd medan du arbetar.

Den hjälper dig med att ha en bra hållning och ger komfort under de långa dagarna på kontoret. Ryggstödet, armstöden och sittpositionen kan justeras för att passa dina behov som bäst.Justerbar, ergonomisk designVi tillbringar många timmar om dagen i sittande ställning.

Därför är det viktigt att ha bekväma kontorsmöbler. Därför har iiglo Architect både ländryggsstöd som går att justera på höjden och justerbart sittdjup.

Det hjälper dig att upprätthålla en hälsosam hållning och samtidigt minska trycket på delar av bäckenet och knäna.Nät med hög densitet som andasNätmaterialet i denna ergonomiska stol ger god luftcirkulation och ventilation. Det är mjukt och andas bra, så att du kan hålla dig sval även på de hetaste sommardagarna.Justerbart 3D-armstöd3D-armstöden är rörliga i 3 olika riktningar.

Justera höjden uppåt eller nedåt, flytta armstöden framåt eller bakåt och inåt eller utåt. Du kan alltid hitta en bra sittposition, samtidigt som du håller dina handleder och armar i ett hälsosamt läge.Lutningslås i perfekt vinkelKontorsstolen iiglo har ett justerbart lutande ryggstöd som kan låsas i mellan 90 och 108 grader.

Se även andra produkter från Hemmakontoret

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter