Sidan innehåller annonslänkar
Drinkstuff

Cocktailpinnar av Trä - 1000-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Cocktailpinnar av Trä - 1000-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cocktailpinnar av Trä - 1000-pack inom kategorin Hem.

Produktinformation

Om du är den sortens person som gillar att ordna cocktailpartyn, då kanske denna låda med 1000 st cocktailpinnar av trä är något för dig. De kan användas för? .

Astra

Astra AB var ett svenskt läkemedelsföretag. Det grundades 1913 i Södertälje och fusionerade 1999 med det brittiska bolaget Zeneca till Astra Zeneca.

Från kunskapsbanken

Hem

För proteinet, se hemproteiner, för deras karakteristiska atomgrupp, se hemgrupp.Hem, i bestämd form hemmet, syftar på den plats som en person anser vara sin huvudsakliga boplats, det vill säga primärt bostaden och sekundärt stadsdelen eller byn. Ordet används i mening om både platser, sällskap och annat med vilket personen känner sig hemma och därför uttrycker sin samhörighet med. Hemma kan vara den plats där man föddes, där man växte upp, där man bor eller där man känner att man hör hemma, en klubb eller förening där man trivs mycket bra med mera. Om man utan tillstånd eller med våld tränger sig in eller uppehåller sig i en annan persons hem kan man bli dömd för hemfridsbrott. I olika sammanhang kan hemma vara olika stora områden: en viss bostad ett visst hemvist en viss adress ett område en bygd en region en nation