Sidan innehåller annonslänkar

Seagate Ironwolf Intern hårddisk 3,5” 8 TB

Jämför produkt Seagate Ironwolf Intern hårddisk 3,5” 8 TB online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Seagate Ironwolf Intern hårddisk 3,5” 8 TB i kategorin Hårddiskar här hos oss.

Produktinformation

Seagate Ironwolf är en intern 3,5-tumshårddisk med Sata 6 Gb/s. Anpassad för NAS i hemmet, hemmakontoret och det mindre kontoret där flera användare behöver komma åt filer samtidigt och dygnet runt.

Perfekt för NAS-lösningar med 1 till 8 hårddiskar, RAID-lösningar och multimediaservrar. Minskad rotationsvibration, AgileArray-teknik och klarar en belastning på upp till 180 TB/år.

256 MB cache (buffertminne). Hastighet 5400 RPM.

Läshastighet upp till 202 MB/sek. Garanti 3 år.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Seagate Ironwolf Intern hårddisk 3,5” 4 TB

Seagate Ironwolf är en intern 3,5-tumshårddisk med Sata 6 Gb/s. Anpassad för NAS i hemmet, hemmakontoret och det mindre kontoret där flera användare behöver komma åt filer samtidigt och dygnet runt. Perfekt för NAS-lösningar med 1 till 8 hårddiskar, RAID-lösningar och multimediaservrar. Minskad rotationsvibration, AgileArray-teknik och klarar en belastning på upp till 180 TB/år. 256 MB cache (buffertminne). Hastighet: 5400 RPM. Läshastighet: upp till 202 MB/sek. Garanti: 3 år. Höjd: 26,11 mm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023