Sidan innehåller annonslänkar

Toshiba N300 10TB (NAS / 7200rpm / 256MB Cache / HDWG11AUZSVA)

Beställ Toshiba N300 10TB (NAS / 7200rpm / 256MB Cache / HDWG11AUZSVA) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Toshiba N300 10TB (NAS / 7200rpm / 256MB Cache / HDWG11AUZSVA) inom kategorin Hårddisk.

Produktinformation

Test Toshiba N300 – Ny testvinnare för NAS-lösningar“Med Toshiba N300 så visar Toshiba att man är redo att slåss med giganterna Seagate och WD, även med sina NAS-Diskar. Toshiba använder en kraftfull 7200rpm motor tillsammans med 1,33TB plattor och det resulterar i riktigt bra prestanda som är svår att matcha.Bra prestanda i kombination med funktioner som vi tidigare mest sett på dyrare Enterprise-diskar, gör att Toshiba N300 är den bästa NAS-disken vi testat hittils.”Läs hela testet härToshibas N300 3,5-tums intern hårddisk ger oöverträffad tillförlitlighet för NAS och andra högpresterande lagringssystem.

Den är optimerad för att uppfylla kraven på tillförlitlighet, uthållighet, prestanda och skalbarhet i 24-timmars användande 7-dagar i veckan med högkapacitetslagring för personliga hemkontor och småföretag.Genom sin kontakt med NAS-tillverkare känner Toshiba till behovet av hårddiskar med hög säkerhet med stöd för moderna krav på datalagring, inklusive streaming, säkerhetskopiering och arkivering. Enheten, som kan stödja flera RAID-system med upp till 8 hårddiskar, gör det möjligt att lagra stora mängder data på ett tillförlitligt sätt och få tillgång till flera klienter 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.Håller låg temperaturAnvändning av högkapacitetskomponenter är en av anledningarna till att N300-serien ger bättre hållbarhet än andra vanliga hårddiskar.

Samtidigt har den automatisk inställning av sökhastigheten för att minska värmen vid hög drift vilket ger ytterligare uthållighet i krävande situationer.3 års garantiToshiba är kända genom 40 års ledande innovation, och de tunga bevisen genom sitt utbud av hårddiskar är inget undantag. Utformade för hög kapacitet och utmärkt prestanda, kan du vara säker på att Toshibas omfattande erfarenhet av hårddiskar jobbar på i din NAS eller ditt lagringssystem.

Se även andra produkter från Hårddisk

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter