Sidan innehåller annonslänkar

Seagate Ironwolf Pro 14TB / 256MB / 7200 RPM / ST14000NE0008

Beställ Seagate Ironwolf Pro 14TB / 256MB / 7200 RPM / ST14000NE0008 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Seagate Ironwolf Pro 14TB / 256MB / 7200 RPM / ST14000NE0008 inom kategorin Hårddisk.

Produktinformation

IronWolf PRO är utformad för allt som har med NAS att göra. Vänj dig vid skalbar 24×7 prestanda utrustad med rotations/vibrations sensorer som hanterar multi-disk miljöer med ett brett utbud av olika kapaciteter.

Disken som bidrar till att minska driftstopp och säkerställa bästa möjliga prestanda. Optimerad för 1-till-16-diskars NAS system för SME och Pro användning.

IronWolf system förbättras med AgileArray -teknik och rotations/vibration sensorer för optimal smidighet. Med upp till 14TB kapacitet och stödjer arbetsbelastning på upp till 300TB/år är denna disk en lösning för alla typar av NAS.

IronWolf diskar passar bäst för- Optimal prestanda och tillförlitlighet i en 1- till 16-diskars NAS lösning.- Desktop RAID och servrar- Multimedia serverlagring- Privata moln lagringDisken är optimerad för NAS med AgileArray, som är byggd för balans med rotations/vibration sensorer, tillsammans med dual-plan balansering och RAID optimering i multi- disk miljöer. Med sin höga prestanda minskar fördröjningar eller driftstopp under hög trafik.

Stort utbud av kapaciteter på upp till 14TB. Seagate ger en skalbar lösning för alla NAS användnings scenarion.

Gör mer med multi-user technology. Flera användare kan ladda upp och ladda ner data till NAS och samtidigt veta att NAS kan hantera arbetsbördan, oavsett om du är ett kreativt proffs eller driver småföretag. .

Produkter från kända varumärken
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter