Sidan innehåller annonslänkar

LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V 92176 (21309)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LEGO bestämde sig för att ge ut detta fantastiska set igen, men nu under ett nytt nummer 92176. Det skall dock vara exakt samma set i övrigt med samma antal delar och så vidare.Beskrivning från 21309Du föddes för att utforska universum! Bygg och inspirera nästa generations astronauter med LEGO® rymdraketer och rymdfordon – nu åker vi! Visa upp och lek med den här majestätiska, meterhöga LEGO® modellen av NASA Apollo Saturn V

Med massor av autentiska detaljer och 3 avtagbara raketnivåer, inklusive den tredje nivån, S-IVB, med månlandare och månsond. Setet innehåller också 3 ställ så att modellen kan visas upp horisontellt, 3 astronautmikrofigurer som är nya för juni 2017 för att återskapamånlandningarna plus en broschyr om de bemannade Apollo-uppdragen och fandesignerna bakom det pedagogiska och inspirerande LEGO Ideas setet.

Meterhög (ungefärlig skala 1110) modell av NASA Apollo Saturn V med 3 avtagbara raketnivåer S-IC med huvudmotor och detaljer, S-II med motordetaljer och S-IVB med Apollo-farkosten och räddningsraketen högst upp. Setet innehåller även 3 ställ som kan användas för att visa upp modellen horisontellt.

Apollo-farkosten innehåller månlandare och månsond. Innehåller även 3 astronautmikrofigurer som är nya för juni 2017.

Perfekt som visningsmodell eller för att återskapa de bemannade Apollo-uppdragen till månen. Innehåller en broschyr om de bemannade Apollo-uppdragen till månen och om fandesignerna bakom setet.

Setet innehåller över 1 900 delar. Raketen är 100 cm hög och 17 cm i diameter. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024