Osram Superstar Halogen-lampa GU4 205 lm 2-pack


Beställ Osram Superstar Halogen-lampa GU4 205 lm 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Osram Superstar Halogen-lampa GU4 205 lm 2-pack inom kategorin Halogenlampor.

Produktinformation

Halogenlampor med GU4-sockel (MR11). Effekt 20 W.

Spridningsvinkel 36°. Ljusflöde 205 lm.

Färgtemperatur 2800 K. Livslängd upp till 2000 h.

Spänning 12 V. Dimbar.

Mått Ø35x40 mm. 2-pack. .

Se gärna också

Ledsavers Monteringsverktyg för reflektorlampor

Monteringsverktyg som underlättar byte av halogen och LED-reflektorlampor. Passar t.ex. GU10 reflektorlampa. Låt lampan svalna innan sugproppen används. Förlänger livslängden hos lampan genom att undviker att ta på lampan.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Osram

OSRAM Licht AG är sedan juli 2013 en fristående, börsnoterad tysk industrikoncern och en av världens största tillverkare av ljuskällor och belysningssystem. OSRAM GmbH grundades i Tyskland 1919 och ägdes av Siemens fram till börsintroduktionen juli 2013. Namnet OSRAM kommer från grundämnena osmium och wolfram. Dotterbolaget i Sverige som numera heter OSRAM AB, och som har sitt ursprung i Stockholms Glödlampsfabrik, grundades redan 1906 på Blekingegatan i Stockholm. Stockholms glödlampsfabrik övertogs 1917 av AB Elektraverken som efter en fusion med Osrams 1928 bildade dotterbolag AB Osram 1930 antog namnet AB Osram-Elektraverken. Man hade i början av 1930-talet omkring 200 anställda.

Film

Film är en konstform som utgörs av rörlig bild, alltså flera bilder som i snabb följd skapar en illusion av rörelse. Film är ett massmedium och kombineras ofta med ljud. Filmer kan utgöras av verkliga scener fotograferade med en filmkamera; fotograferade teckningar eller miniatyrmodeller; datorgenererade bilder eller datoranimering; eller en kombination av dessa. Film som historieberättande medium är en populär underhållningskälla, och har givit upphov till en global industri. Film är även ett effektivt medium för att göra reklam, utbilda eller indoktrinera. Ofta avses spelfilmer när man pratar om filmer. Dessa är inspelade efter ett manus, med skådespelare som framför manusets dialog och handlingar. Regissören leder filminspelningen och styr över skådespelandet, som dokumenteras med hjälp av kameror och diverse ljud- och ljusutrustning. Resultatet, i form av scener, klipps ihop till en helhet. Det finns även andra typer av filmer, såsom animerad film där de enskilda stillbilderna utgörs av teckningar eller digitala modeller, eller dokumentärfilm där avsikten är att förmedla verkligheten. Ordet film härstammar från den fotografiska film på vilken bilderna exponeras, en teknik som numera ersatts till stor del av digital film.