Sidan innehåller annonslänkar
Rubies Costumes Co.

Freddy Krueger 3/4 Mask

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

När höstmörkret börjar falla om natten, ja det är då Freddyboy vaknar till liv och gör Elm Street till en no go-zone igen. Under halloween gör sig folk (mot sin vilja) vana med att se läskiga karaktärer och ting, men Freddy har alltid stuckit en extra nål i människorssjäl eftersom vi människor vet att Freddy existerar, och han smyger omkring i våra områden under halloweentider!

Freddy Krueger 3/4 Mask är en snygg och läskig mask som kommer passa perfekt till halloweenbuset. Masken är heltäckande, i fin kvalitet och sitter väldigt bra över ansiktet. Du får enkelt på dig en hatt eller annan accessoar på huvudet om du så önskar, men en matchande dräkt och hand är väl det viktigaste för att göra looken komplett? Med denna mask gör du Elm Street... till din street!

Material: Vinyl
Storlek: One Size (vuxenstorlek)


Beställ Freddy Krueger 3/4 Mask på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Freddy Krueger 3/4 Mask inom kategorin Halloweenmasker.

Kategori: Halloweenmasker
Artikelnummer: 48914-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Capcom

Capcom (株式会社カプコン, Kabushiki-gaisha Kapukon?) är ett japanskt datorspelsföretag, grundat 1979 i Osaka som Japan Capsule Computers. Det nuvarande namn är en förbindelse av Capsule Computers. Internt är företaget organiserat i olika numrerade production studios.