Sidan innehåller annonslänkar
Palmer Agencies Ltd

Frankenstein Mask - One size

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Förvandlas till en av de mest kända skräckvarelserna genom världshistorien med denna mask! Frankensteins monster skapades under de allra ruskigaste omständigheterna, och hans liv blev en ren och skär skräckhistoria - vilket gör det till en perfekt utklädnad för halloweenfesten.

Frankenstein Mask är en latexmask som föreställer Frankensteins monster från filmerna Universal Monsters. Kommer i one size för vuxna. Den täcker hela huvudet och har hål för ögon, näsa, mun och öron. Det går inte att äta eller dricka genom munnen. Levereras styckvis.

  • Storlek One size (vuxen)
  • Material Latex
  • Antal 1-pack

Detta är en officiellt licensierad produkt. 

Beställ Frankenstein Mask - One size på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Frankenstein Mask - One size inom kategorin Halloweenmasker.

Kategori: Halloweenmasker
Artikelnummer: 68443-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Milestone

Milestone är en ort i Kanada. Den ligger i provinsen Saskatchewan, i den sydöstra delen av landet, 2 200 km väster om huvudstaden Ottawa. Milestone ligger 579 meter över havet och antalet invånare är 618.Terrängen runt Milestone är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 654 meter över havet, 18,1 km sydväst om Milestone. Trakten runt Milestone är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Trakten runt Milestone består till största delen av jordbruksmark. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är februari, med −16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 504 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 111 mm nederbörd, och den torraste är oktober, med 12 mm nederbörd.

Capcom

Capcom (株式会社カプコン, Kabushiki-gaisha Kapukon?) är ett japanskt datorspelsföretag, grundat 1979 i Osaka som Japan Capsule Computers. Det nuvarande namn är en förbindelse av Capsule Computers. Internt är företaget organiserat i olika numrerade production studios.