Sidan innehåller annonslänkar

Palit GeForce RTX 3080 Gaming Pro LHR 10GB

Beställ Palit GeForce RTX 3080 Gaming Pro LHR 10GB på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Palit GeForce RTX 3080 Gaming Pro LHR 10GB inom kategorin GPU.

Produktinformation

På grund av rådande brist på grafikkort så kommer vi tillsvidare endast tillåta varje kund att köpa ett st grafikkort från vårt RTX 3000-sortiment.Uppdaterad 2021-08-26, uppdateras ej förens ny information finnsAntal kundbokningarNästa bekräftade leveransEj skeppade men allokerade 14Ingen ETA Ingen ETA Vi får löpande in leveranser av detta kort och de tilldelas enligt köordning. När det är din tur på kö får du ett mejl samma dag som kortet kommit in till oss om att det är på väg till dig. .

Se gärna också

ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 XT 8GB OC

The New RDNA That Powers Your Games.AMD firar 50-årsjubileum och markerar detta med lanseringen av nästa generations grafikkort. Framtidens grafikkort är här och du kan förvänta dig en stor prestationsuppgradering jämfört med föregående generation.AMD Radeon™ 5700-seriens grafikprocessorer drivs av den nya extrema RDNA-spelarkitekturen, och dess branschledande teknik ger exceptionell prestanda, engagerande grafik och smidigare spel.A New Extreme Gaming DNARadeon RX 5700-seriens GPU-er drivs av den nya RDNA-arkitekturen, som är hjärtat av AMD:s avancerade 7nm-teknikprocess. RDNA har upp till 40 helt omgjorda beräkningsenheter som levererar otrolig prestanda och upp till 4x IPC förbättringar, nya instruktioner bättre lämpade för visuella effekter som volymetrisk belysning, oskarpa effekter och skärpedjup, och en cache-hierarki med flera nivårer för kraftigt reducerad latens och mycket lyhört spel.RDNA-arkitekturen möjliggör DisplayPort 1.4 med Display Stream-komprimering, för extrem uppdateringsfrekvens och resolutioner med banbrytande skärmar för ett vansinnigt uppslukande spelnöje.More Performance, Less Power.Den nya RDNA-arkitekturen och 7nm produktionsteknik innebär både förbättrad prestanda och en mycket högre energieffektivitet. Det gör att Radeon RX 5700 håller strömförbrukningen och värmeutvecklingen nere, så att du slipper onödig värme och störande ljud.Först i världen med PCIe 4.0!Radeon RX 5700 och RX 5700 XT är världens första grafikkort med PCIe 4.0.PCIe 4.0 kan ge dubbel bandbredd mellan processorn och grafikkortet, och möjliggör mer intensiv grafik och häftiga effekter än någonsin! För att dra full nytta av grafikkortet behöver du också en Ryzen-processor från 3000-serien, och ett X570-baserat moderkort.PCIe är bakåtkompatibel och NAVI fungerar också på moderkort med PCIe 3.0, så var inte rädd för att uppgradera ditt grafikkort.Truly Immersive VisualsNjut stutter-free, tear-free gamingmed branschledande AMD Radeon FreeSync™ 2 och FreeSync 2 HDR-teknik, tillgänglig på över 700 skärmar.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från GPU

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter