Sidan innehåller annonslänkar
MSI

MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X OC 10GB

Jämför produkt MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X OC 10GB online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X OC 10GB i kategorin GPU här hos oss.

Produktinformation

Uppdaterad 2021-08-31, uppdateras ej förens ny information finnsAntal kundbokningarNästa bekräftade leveransEj skeppade men allokerade 138Ingen ETA Ingen ETA Vi får löpande in leveranser av detta kort och de tilldelas enligt köordning. När det är din tur på kö får du ett mejl samma dag som kortet kommit in till oss om att det är på väg till dig. .

Se gärna också

MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 3X OC 12GB

På grund av rådande brist på grafikkort så kommer vi tillsvidare endast tillåta varje kund att köpa 1 st grafikkort från vårt RTX 3000 / AMD 6000 - sortiment.GeForce RTX 30-serien grafikkortThe ultimate playGeForce RTX 30-serie GPU garanterar den ultimata prestandan för spelare och skapare. De drivs av Ampere – NVIDIAs andra generationens RTX-arkitektur – med nya RT-kärnor, Tensor-kärnor och strömmande multiprocessorer för den mest realistiska strålspårande grafiken och banbrytande AI-funktioner.Seger mätt i millisekunderNVIDIA Reflex ger dig den ultimata överhanden. Få den lägsta latensen Den bästa lyhördheten. Driven av GeForce RTX 30-serie GPU-er och NVIDIA G-SYNC-spelskärmar. Nå dina mål snabbare, reagera snabbare och öka precisionen genom en revolutionerande uppsättning tekniker för att mäta och optimera systemets latens i tävlingsinriktade spel.Förbättra ditt kreativa spelTa dina kreativa projekt till en ny nivå med GeForce RTX 30-serie GPU-er. Levererar AI-acceleration i de bästa kreativa apparna. Stöds av NVIDIA Studio-plattformen med dedikerade drivrutiner och exklusiva verktyg. Och byggd för att prestera på rekordtid. Oavsett om du renderar komplexa 3D-scener, redigerar 8K-video eller livestreamar med bästa kodning och bildkvalitet, ger GeForce RTX GPU dig prestanda för att skapa ditt bästa.Streama som en bossStjäl showen med otrolig grafik och smidig livestreaming utan avbrott. Nästa generations hårdvarukodning och avkodning kombineras för att visa alla dina bästa stunder i utsökt detalj. Och den helt nya NVIDIA Broadcast-appen tar dina livestreamingar till nästa nivå med kraftfulla AI-funktioner som förbättrar ljud- och videokvaliteten med effekter som virtuell bakgrund, automatisk ram för webbkameran och brusreduktion. GeForce RTX 30-serie GPU-er levererar den prestanda och bildkvalitet som krävs för att ge din publik ditt bästa – varje gång.DirectX 12 UltimateUtvecklare kan nu lägga till ännu mer fantastiska grafikeffekter till Microsoft Windows-baserade PC-spel. GeForce RTX-grafikkort levererar avancerade DX12-funktioner såsom strålspårning och skuggning med variabel frekvens, vilket väcker spel till liv med ultrarealistiska visuella effekter och snabbare bildfrekvenser.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från GPU

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter