Sidan innehåller annonslänkar

Gigabyte GeForce RTX 3080 Vision OC 10GB

Beställ Gigabyte GeForce RTX 3080 Vision OC 10GB på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gigabyte GeForce RTX 3080 Vision OC 10GB inom kategorin GPU.

Produktinformation

På grund av rådande brist på grafikkort så kommer vi tillsvidare endast tillåta varje kund att köpa ett st grafikkort från vårt RTX 3000-sortiment.Uppdaterad 2021-04-26, uppdateras ej förens ny information finnsAntal kundbokningarNästa bekräftade leveransEj skeppade men allokerade 41Ingen ETA Ingen ETA Vi får löpande in leveranser av detta kort och de tilldelas enligt köordning. När det är din tur på kö får du ett mejl samma dag som kortet kommit in till oss om att det är på väg till dig. .

Se gärna också

Palit GeForce GTX 1660 Super STORMX 6GB

GeForce GTX 1660 SUPER är upp till 20% snabbare än den ursprungliga GTX 1660 och upp till 1,5 gångar snabbare än den tidigare generationens GTX 1060 6GB. Med den prisbelönta Nvidia Turing-arkitekturen och det supernsabba GDDR6-minnet ger den superkrafter till dagens populäraste spel. Time to gear up and get SUPER.Broadcast Like a ProDet bästa av två världar. GeForce GTX 1660 SUPER har en dedikerad hårdvarukodare som gör det möjligt att spela och streama samtidigt, med överlägsen kvalitet. GTX SUPER-grafikkort är optimerade för dina favoritprogram för streaming, så att din livestream kan upprätthålla en maximal prestandanivå. GeForce ExperienceSpela in och dela videoklipp, skärmdumpar och livestreams med vänner. Håll dina GeForce-högtalare uppdaterade. Och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt. Den är ett viktigt komplement till ditt GeForce-grafikkort.Nvidia AnselDetta kraftfulla fotoläge låter dig ta professionella kvalitetsfoton av ditt spel som aldrig tidigare. Nu kan du spela in och dela din mest lysande spelupplevelse med super upplösning, 360 grader, HDR, och stereofoton.Turing ShadersTuring-skuggtekniken kan erbjuda dagens spel otroliga prestandaförbättringar med samtidig körning av flyttal och heltal, adaptiv skuggteknik och en ny enhetlig minnesarkitektur med två gånger större cacheminne än sin föregångare. Få 1.4 gånger högre energieffektivitet än föregående generation för en snabbare, svalare och tystare spelupplevelse.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från GPU

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Segway

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter