Sidan innehåller annonslänkar

Gigabyte GeForce RTX 3070 Eagle 8GB

Jämför produkt Gigabyte GeForce RTX 3070 Eagle 8GB online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gigabyte GeForce RTX 3070 Eagle 8GB i kategorin GPU här hos oss.

Produktinformation

På grund av rådande brist på grafikkort så kommer vi tillsvidare endast tillåta varje kund att köpa ett st grafikkort från vårt RTX 3000-sortiment.Uppdaterad 2021-05-17, uppdateras ej förens ny information finnsAntal kundbokningarNästa bekräftade leveransEj skeppade men allokerade 11Ingen ETAIngen ETA .

Se gärna också

ASUS TUF Radeon RX 6800 16GB Gaming OC

TUF Gaming Radeon RX 6800 OC EditionTUF(ft) byggdTUF GAMING Radeon™ RX 6800 är en riktig arbetshäst med tuff metallexteriör, supereffektiv kylning och komponenter som ger förbättrad uthållighet. Ett helt nytt metallhölje rymmer tre kraftfulla axialfläktar som drar nytta av tåliga dubbla kullager. Under exoskelettet håller en fet kylfläns värmen i schack och TUF-komponenter, utvalda för maximal hållbarhet och prestanda, ser till att kortet springer ifrån konkurrensen. Du bad om det bästa... du fick det bästa.• Axialfläktar som fått fler fläktblad och ett nytt rotationsschema.• Dubbla kullager håller upp till dubbelt så länge som fläktar med hylslager.• Ett hölje helt i aluminium, förstärkt ram, och bakstycke i metall förbättrar hållbarheten.• MaxContact-värmespridaren har en superplan yta för förbättrad värmeöverföring.• Ett 144-timmars valideringsprogram utsätter kort för en rad hårda tester för att säkerställa kompatibilitet med de senaste spelen.• Ett ventilerat bakstycke förhindrar varm luft från leta sig tillbaka in kylaggregatet.Bättre, mer effektiv kylningDen senaste generationen Axial-tech-fläktar har fått ett utökat antal blad på alla tre fläktar: 13 blad på mittfläkten och 11 på hjälpfläktarna. Barriärringen på sidofläktarna har minskats i storlek för att möjliggöra ett större intag från sidorna och ge bättre luftflöde. De extra bladen på mittenfläkten och den fullstora ringen ökar det statiska trycket för att blåsa luft direkt på GPU:ns värmespridare. Våra axialfläktar har optimerats för en ny större kylfläns med fler fenor och större yta än tidigare versioner.Tyst listFör att stärka de specialiserade rollerna hos mitten- och sidofläktarna har rotationsriktningen på mittenfläkten omvänts. Det här minskar luftflödesturbulensen inuti kyllösningen för att ytterligare förbättra kortets totala termiska prestanda. Fläktarna börjar också snurra när GPU-temperaturen når 60 grader Celsius och stängs av när temperaturen sjunker under 55 grader, vilket hjälper till att minska ljudvolymen när systemet går på tomgång eller vid lätt belastning.MaxContactFör att skyffla värmen in i kylflänsen använder vi MaxContact-teknik för att polera ytan på värmespridaren vilket förbättrat jämnheten på mikroskopisk nivå. Den extra jämna ytan ger bättre kontakt med kärnan för bättre värmeöverföring.2,9-slot-designVärmespridaren suger upp värme till värmerören som leder den genom en fenstack som tar upp 2,9-platser.Premium-komponenterRobusta kondensatorer av militär kvalitet valdes för kortets kraftdesign. De och andra komponenter löds på kretskortet med vår automatiserade tillverkningsprocess Auto-Extreme. Jämna lödningar och elimineringen av den mänskliga faktorn garanterar att varje grafikkort möter våra rigorösa specifikationer. Slutligen, för att säkerställa felfri prestanda när det verkligen gäller utsätts korten för ett ansträngande, 144 timmar långt valideringsprov.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter