Sidan innehåller annonslänkar

ASUS GeForce RTX 3060Ti DUAL MINI V2 OC 8GB (LHR)

Beställ ASUS GeForce RTX 3060Ti DUAL MINI V2 OC 8GB (LHR) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ASUS GeForce RTX 3060Ti DUAL MINI V2 OC 8GB (LHR) inom kategorin GPU.

Produktinformation

Dual RTX 3060Ti Mini2x Fläktar. 2x Roligt.Grafikkortet Dual GeForce RTX ™ 3060 Ti MINI är utformat för kompakta spelmaskinsbyggen och Intel® NUC 9.

Egenskaper som Axial-tech-fläktdesignen, en anpassad 2-slots termisk lösning och Auto-Extreme Technology gör MINI till ett självklart val för dem som vill ha ett SFF-system som grafikmässigt kan konkurrera med byggen i full storlek och större stationära datorer.• NVIDIA Ampere Streaming Multiprocessorer Byggklossarna för världens snabbaste, mest effektiva GPU, de helt nya Ampere SM ger 2x FP32-genomströmning och förbättrad strömeffektivitet.• Andra generationens RT-kärnor Upplev dubbla genomströmningen jämfört med första generationens RT-kärnor plus samverkande RT och shading för en helt ny nivå av ray tracing-prestanda.• Tredje generationens Tensor-kärnor Få upp till dubbla genomströmningen med strukturell gleshet och avancerade AI-algoritmer som DLSS. Dessa kärnor levererar en enorm boost i spelprestanda och helt nya AI-funktioner.• Ett fäste i rostfritt stål är hårdare och mer motståndskraftigt mot korrosion.• En 2-slot design maximerar kompatibilitet och kylningseffektivitet för överlägsen prestanda i små chassin.• Axial-tech fläktdesign har ett mindre fläktnav som huserar längre blad och en barriärring som ökar det nedåtriktade lufttrycket• 0dB teknologi låter dig njuta av lätt spel i relativ tystnad.Axial-tech fläktdesignBättre, snabbare, starkareTvå beprövade Axial-tech-fläktar har ett mindre nav som huserar längre blad och en barriärring för att öka lufttrycket nedåt.

Fläktarna stängs också av när kortets strömförbrukning är låg och GPU-temperaturen sjunker under 55 grader Celsius, vilket håller ljudnivån nere när systemet går på tomgång eller belastningen är låg.2-slotdesignSänk värmenDual MINI har en kylningslösning som får plats i en design med 2 kortplatser som är mindre än 20 cm lång, vilket gör den kompatibel med ett litet chassi och Intel® NUC 9-kit utan att ge avkall på termisk prestanda. Ett nydesignat hölje, kylfläns och värmerör gör det möjligt för två Axial-tech-fläktar att dra nytta av nätpanelen på Intel® NUC 9 Extreme Kit och Intel® NUC 9 Pro Kit, samtidigt som det finns utrymme för kabelhantering och luftflöde till CPU-kylaren.Auto-Extreme teknologiAutomatiserad precisionstillverkningAuto-Extreme Technology är en automatiserad tillverkningsprocess som sätter nya standarder i branschen genom att låta alla lödningar slutföras i ett enda steg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
AMD

AMD från MSI

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter