Garmin Vivoactive 4s Träningsklocka Vit/Rosé

Jämför produkt Garmin Vivoactive 4s Träningsklocka Vit/Rosé online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Vivoactive 4s Träningsklocka Vit/Rosé i kategorin GPS-klockor här hos oss.

Produktinformation

Garmin Vivoactive 4s är den perfekta kompanjonen för gymmet och vardagen med bland annat GPS, vätskekontroll, avancerad sömnregistrering och pulsmätare med syremättnadssensor. Pulsvärden och annat presenteras sedan i appen Garmin Connect (iOS och Android).

Förenklar vardagen med inbyggt Spotify med plats för upp till 500 låtar samt stöd för kontaktlös betalning med Garmin Pay. Hjälper även med avslappningspåminnelser och andningsövningar under stressiga dagar, menscykelspårning och energiövervakning under träningspasset.

Se gärna också

Samsung Galaxy Watch5 44 mm

Samsung Galaxy Watch5 är en stilren följeslagare med mängder av funktioner som förenklar din vardag och hjälper dig leva en hälsosammare livsstil. Håller i upp till 40 timmar vid normal användning och introducerar upp till 27% snabbare laddning än föregångaren. Förbättrad pulsmätning med en ny hårdvarudesign och allt skyddas av ett hårt och reptåligt Sapphire Crystal glas. Håll koll på kroppen med EKG, pulsmätare, BIA-sensor och blodsyremätning. Google Pay-stöd gör betalningar snabba och smidiga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från GPS-klockor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter