Garmin Venu Sq 2 Smartklocka med GPS Vit/guld

Beställ Garmin Venu Sq 2 Smartklocka med GPS Vit/guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Garmin Venu Sq 2 Smartklocka med GPS Vit/guld inom kategorin GPS-klockor.

Produktinformation

Uppdaterade Garmin Venu Sq 2 – med större skärm, längre batteritid och fler sätt att avläsa hälsodata för att peppa dig till att bli den bästa versionen av dig själv. En ljus AMOLED-skärm med alltid-på-läge visar dig detaljerad och lättförståelig information.

Stöd för Garmin Pay och med inbyggd GPS, för aktiviteter utan din mobiltelefon. 11 dagars batteritid ger dig kontinuerliga mätningar som puls, blodsyrenivåer, sömn och stress 24/7.

Se gärna också

Samsung Galaxy Watch5 44 mm LTE

Samsung Galaxy Watch5 är en stilren följeslagare med mängder av funktioner som förenklar din vardag och hjälper dig leva en hälsosammare livsstil. Håller i upp till 40 timmar vid normal användning och introducerar upp till 27% snabbare laddning än föregångaren. Förbättrad pulsmätning med en ny hårdvarudesign och allt skyddas av ett hårt och reptåligt Sapphire Crystal glas. Håll koll på kroppen med EKG, pulsmätare, BIA-sensor och blodsyremätning. Google Pay-stöd gör betalningar snabba och smidiga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från GPS-klockor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter