Garmin Venu Sq 2 Music Smartklocka med GPS Svart

Jämför produkt Garmin Venu Sq 2 Music Smartklocka med GPS Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Venu Sq 2 Music Smartklocka med GPS Svart i kategorin GPS-klockor här hos oss.

Produktinformation

Uppdaterade Garmin Venu Sq 2 Music – med större skärm, längre batteritid och fler sätt att avläsa hälsodata för att peppa dig till att bli den bästa versionen av dig själv. En ljus AMOLED-skärm med alltid-på-läge visar dig detaljerad och lättförståelig information.

Spara upp till 500 låtar offline och anslut ett par trådlösa hörlurar för att njuta av din musik – utan att behöva ta med dig din mobiltelefon. Stöd för Garmin Pay och med inbyggd GPS.

11 dagars batteritid ger dig kontinuerliga mätningar som puls, blodsyrenivåer, sömn och stress 24/7. Levereras med magnetisk USB-kabel för laddning. .

Se gärna också

Garmin Vivoactive 4s Träningsklocka Vit/Rosé

Garmin Vivoactive 4s är den perfekta kompanjonen för gymmet och vardagen med bland annat GPS, vätskekontroll, avancerad sömnregistrering och pulsmätare med syremättnadssensor. Pulsvärden och annat presenteras sedan i appen Garmin Connect (iOS och Android). Förenklar vardagen med inbyggt Spotify med plats för upp till 500 låtar samt stöd för kontaktlös betalning med Garmin Pay. Hjälper även med avslappningspåminnelser och andningsövningar under stressiga dagar, menscykelspårning och energiövervakning under träningspasset. 40 mm boett, för 45 mm boett se Vivoactive 4 (90807).

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från GPS-klockor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter