Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Venu 2 Smartwatch Svart

Beställ Garmin Venu 2 Smartwatch Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Garmin Venu 2 Smartwatch Svart inom kategorin GPS-klockor.

Produktinformation

Må bättre i ett mer hälsosamt liv där du kopplar ihop både kropp och sinne med Venu 2. En smartwatch med GPS och avancerade funktioner för hälsoregistrering och träning som hjälper dig att bättre förstå vad som händer i kroppen.

Variera dina aktiviteter med animerade träningspass och de över 25 inbyggda sportapparna. Lyssna på din favoritmusik, lagrad direkt på handleden, med Spotify och ett par anslutna Bluetooth-hörlurar.

Se gärna också

Samsung Galaxy Watch5 40 mm 4G

Samsung Galaxy Watch5 är en stilren följeslagare med mängder av funktioner som förenklar din vardag och hjälper dig leva en hälsosammare livsstil. Håller i upp till 40 timmar vid normal användning och introducerar upp till 27% snabbare laddning än föregångaren. Förbättrad pulsmätning med en ny hårdvarudesign och allt skyddas av ett hårt och reptåligt Sapphire Crystal glas. Håll koll på kroppen med EKG, pulsmätare, BIA-sensor och blodsyremätning. Google Pay-stöd gör betalningar snabba och smidiga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från GPS-klockor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
GPU

GPU från Gigabyte

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Huawei

Se alla produkter