Sidan innehåller annonslänkar

Fitbit Sense 2 Aktivitetsklocka

Jämför produkt Fitbit Sense 2 Aktivitetsklocka online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fitbit Sense 2 Aktivitetsklocka i kategorin GPS-klockor här hos oss.

Produktinformation

Fitbit Sense 2 - Den smarta klockan som mäter din puls, kondition och aktivitet under dagen och dina sömnmönster genom natten. 40+ träningslägen, Active Zone Minutes, vilopuls och hudtemperatur, m.m.

Med EKG-app, Fitbit-Pay, inbyggd GPS samt cEDA-sensor för att registrera och mäta dina stressnivåer. Bekväm, vattentålig design och med en batteritid på ca 6 dagar. .

Se gärna också

Samsung Galaxy Watch5 40 mm

Samsung Galaxy Watch5 är en stilren följeslagare med mängder av funktioner som förenklar din vardag och hjälper dig leva en hälsosammare livsstil. Håller i upp till 40 timmar vid normal användning och introducerar upp till 27% snabbare laddning än föregångaren. Förbättrad pulsmätning med en ny hårdvarudesign och allt skyddas av ett hårt och reptåligt Sapphire Crystal glas. Håll koll på kroppen med EKG, pulsmätare, BIA-sensor och blodsyremätning. Google Pay-stöd gör betalningar snabba och smidiga.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter