Sidan innehåller annonslänkar
DJI

Osmo Pocket Expansion Kit


Beställ Osmo Pocket Expansion Kit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Osmo Pocket Expansion Kit inom kategorin Gimbal.

Produktinformation

Mobil - Gimbal - Gimbal Tillbehör - Osmo Pocket Expansion Kit .

Se gärna också

Linocell Selfie-stick med inbyggd stabilisator

En selfie-stick med integrerad stabilisering. Med stativet kan du placera mobilen för att filma, eller ta kort på dig själv från avstånd. Med fjärrkontroll som förvaras i enheten. Med ett enkelt tryck byter du från porträtt- till landskapsläge, vilket innebär att mobilen vrider på sig 90°. Både fjärrkontrollen och stabilisatorn laddas via Micro-USB (USB-laddare säljes separat.) Längd på stativet 195-716 mm. Vikt 268 g. Batteritid upp till 4 timmar. Fjärrkontrollens räckvidd ca 10 m.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kosmos

Kosmos, (grekiska: κόσμος, kosmos, ungefär: "ordningen i världen", "den ordnade världen", även "dekoration" avser i astronomi samma sak som universum, eller ett hypotetiskt multiversum, och i den klassiska filosofin motsatsen och jämvikten till kaos. Vetenskapen om kosmos stora struktur i dag studeras i kosmologi, och om dess uppkomst (eller exempelvis solsystemets uppkomst) i kosmogoni. Frågan om varför kosmos uppkom anses inte kunna studeras med naturvetenskap, utan är utanför naturvetenskapens räckvidd.

Homekit

Homekit, i marknadsföringssyfte skrivet HomeKit, är en programvara från Apple som låter användarna konfigurera, kommunicera med och styra smarta hushållsapparater med Apple-enheter. Genom att utforma rum, föremål och åtgärder i Homekit-tjänsten kan användare aktivera automatiska åtgärder i huset genom ett enkelt röstkommando till Siri eller via appen Hem.Homekit använder Bluetooth- och Wi-Fi-protokoll. Tillverkare av Homekit-aktiverade enheter är skyldiga att registrera sig i Apples MFI-program, och initialt var alla Homekit-baserade produkter skyldiga att inkludera en krypteringsprocessor. Det senare kravet ändrades senare i IOS 11, vilket gav stöd för programvarubaserad autentisering. Utrustning tillverkad utan Homekit-stöd kan aktiveras för användning via en "gateway"-produkt, en brygga som ansluter dessa enheter till Homekit-tjänsten.Homekit konkurrerar främst med smarta hemstandarder från Amazon och Google. Från och med oktober 2019 listar Apple 450 enheter som är kompatibla med Homekit, jämfört med 10 000 för Google och 85 000 för Amazon.