Sidan innehåller annonslänkar

Thrustmaster TPR Worldwide Version

Beställ Thrustmaster TPR Worldwide Version på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thrustmaster TPR Worldwide Version inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

Thrustmaster presenterar stolt TPR det professionella rodersystemet som är designat för flygsimulering, med Thrustmasters PENDUL_R-teknik - en unik, revolutionerande mekanism som säkerställer smidiga och flytande rörelser. I samband med 3D Hall-effekten av magnetiska sensorer som används av Thrustmasters H.E.A.R.T.

HallEffect AccuRate Technology, garanterar PENDUL_R-tekniken perfekt precision, även vid mindre justeringar. TPR innehåller två mycket exakta differentiella bromsar för perfekt proportionerad bromsning.Dess konstruktion i 100 % metall och H.E.A.R.T.

HallEffect AccuRate Technology säkerställer stabilitet och precision som inte minskar med tiden. TPR på PC är kompatibel med alla flygsimulatorspel (militärt och civilt flyg, flygplan och helikoptrar) och är också kompatibel med Thrustmasters TARGET Programmeringsprogramvaran (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphic EdiTor) gör det möjligt för användare att ladda eller skapa specifika profiler för varje spel, och kombinera TPRs axlar med Thrustmaster HOTAS-joysticks för kompletta ekosystemprofiler.Nyckelfunktioner• TPR har Thrustmasters PENDUL_R-teknik en unik, upphängd mekanism som garanterar smidiga och flytande rörelser.• TPR har också Thrustmasters HEART HallEffect AccuRate Technology för ultra-exakt, friktionsfri action och som inte kommer att förändras över tid.• Positionerna för TPRs fjädrar kan justeras, så att användarna kan justera motståndet efter deras preferenser (två fjädrar ingår).• Pedalerna kan ställas in i fem lägen, mellan 35° och 75° vinkel.• TPRs metallbas garanterar total stabilitet, även om den används utan cockpit.

Se även andra produkter från Gamingtillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter