Sidan innehåller annonslänkar

Thrustmaster TPR Worldwide Version

Beställ Thrustmaster TPR Worldwide Version på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thrustmaster TPR Worldwide Version inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

Thrustmaster presenterar stolt TPR det professionella rodersystemet som är designat för flygsimulering, med Thrustmasters PENDUL_R-teknik - en unik, revolutionerande mekanism som säkerställer smidiga och flytande rörelser. I samband med 3D Hall-effekten av magnetiska sensorer som används av Thrustmasters H.E.A.R.T.

HallEffect AccuRate Technology, garanterar PENDUL_R-tekniken perfekt precision, även vid mindre justeringar. TPR innehåller två mycket exakta differentiella bromsar för perfekt proportionerad bromsning.Dess konstruktion i 100 % metall och H.E.A.R.T.

HallEffect AccuRate Technology säkerställer stabilitet och precision som inte minskar med tiden. TPR på PC är kompatibel med alla flygsimulatorspel (militärt och civilt flyg, flygplan och helikoptrar) och är också kompatibel med Thrustmasters TARGET Programmeringsprogramvaran (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphic EdiTor) gör det möjligt för användare att ladda eller skapa specifika profiler för varje spel, och kombinera TPRs axlar med Thrustmaster HOTAS-joysticks för kompletta ekosystemprofiler.Nyckelfunktioner• TPR har Thrustmasters PENDUL_R-teknik en unik, upphängd mekanism som garanterar smidiga och flytande rörelser.• TPR har också Thrustmasters HEART HallEffect AccuRate Technology för ultra-exakt, friktionsfri action och som inte kommer att förändras över tid.• Positionerna för TPRs fjädrar kan justeras, så att användarna kan justera motståndet efter deras preferenser (två fjädrar ingår).• Pedalerna kan ställas in i fem lägen, mellan 35° och 75° vinkel.• TPRs metallbas garanterar total stabilitet, även om den används utan cockpit.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Datorkomponenter

Datorkomponenter från Corsair

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter