Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition (PC/XBSX)

Beställ Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition (PC/XBSX) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition (PC/XBSX) inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

Thrustmaster är stolta över att ta med sitt utbud till Xbox med TCA Captain Pack X Airbus Edition!Dessa ergonomiska kopior av Airbus sidosticka och kvadranten (A320/A320neo typ, skala 11) är officiellt licensierade för Xbox Series X|S och kompatibla med PC.Den har 14 återanpassningsbara åtgärdsknappar som erbjuder en mängd möjligheter, plus en inbyggd gasspjällsaxel med dragkraftsomkastarmekanism (en unik funktion på flygplan).Tack vare den nya Ecosystem Hub som är integrerad på baksidan av produkten, dra fördel av förenklad anslutning med mjukvarustöd för TCA Quadrant Airbus Edition och Thrustmaster roderkontroller som gör att du bara kan ha en USB-kabel ansluten till datorn eller konsolen!TCA Sidestick X Airbus Edition är en Ultimate-version som tar upp styrkorna hos sin föregångare genom att lägga till en omdesignad bas, ett förbättrat gasreglage för mer komfort och tillförlitlighet, nya taktknappar för en uppslukande flygupplevelse!Du kommer att älska att använda det stora utbudet av kontroller inspirerade av de som finns på riktiga Airbus-flygplan knappkänsla och svarstider, motstånd på tryckspakarna, ljudkomponenterna när de aktiveras och till och med hur de känns vid beröring Allt finns till hands för nästa nivås replikflygsessioner. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter