Sidan innehåller annonslänkar

Thrustmaster HOTAS Warthog

Beställ Thrustmaster HOTAS Warthog på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thrustmaster HOTAS Warthog inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

HOTAS WARTHOG USB-styrspaken med dubbla gas är resultatet av ett intensivt samarbete mellan Thrustmasters utvecklingsteam och medlemmar i "simmer"-gemenskapen. Utbyten och studier genomfördes ständigt under hela produktens utvecklingsfas, för att skapa en joystick som uppfyller de mest specifika och exakta kraven från experterna.

Resultatet är HOTAS WARTHOG en replikuppsättning av styrspaken, systemet med dubbla gasreglage och kontrollpanelen för dubbla gasreglage på U.S. Air Force A-10C attackflygplan.

Officiella kopior av styrspaken, gasreglaget och kontrollpanelen på det amerikanska flygvapnets A-10C-flygplanLöstagbart joystick-handtag tillverkat helt av metall, med löstagbar metallplatta för skrivbords- eller cockpit-stil. 19 actionknappar totalt + en 8-vägs "point of view" hattHar H.E.A.R.T Hall Effect AccuRate Technology-teknologi för kirurgisk precision som inte minskar med tidenDubbelt gassystem med metallhandstöd.

17 actionknappar totalt + 1 mushatt med tryckknapp + en 8-vägs "point of view" hattKontrollpanel med viktad bas. Totalt 15 actionknappar + 1 TRIM-hjul .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023