Sidan innehåller annonslänkar

Thrustmaster Ferrari SF1000 Wheel

Beställ Thrustmaster Ferrari SF1000 Wheel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thrustmaster Ferrari SF1000 Wheel inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

 UPPSLUKANDE PÅ EN HELT NY NIVÅRatten har upp till 25 actionknappar, inklusive 11 knappar med ikoniska märkningar och markeringar (OLJA, RADIO, DRICKA) så du kan bli helt uppslukad. De 7 givarna som ligger nära användarens tummar, displayen och hjulets nedre del gör det enkelt att tilldela kontroller och möjliggör mer intuitiv justering av inställningarna i spelet.DESIGNAD FÖR GAMINGFormula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition har en centralplatta gjord av 100 % kolfiber(21 lager, totalt 3 mm tjock), som kombinerar både styvhet och lätt design för att ge en balanserad kraftåterkoppling.

Rattens grepp, tillverkat av texturerat gummi, replikerar riktiga rattar för att ge enastående racingkomfort.KOMPATIBLA MED BASERNA I T-SERIENMed Thrustmasters rattbytessystem har denna ratt utvecklats för att vara kompatibelt med alla märkets T-Series racingrattsbaser (säljs separat).Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition är kompatibel med följande baser TS-PC, T-GT, TS-XW Servo Base, TX Racing Wheel Servo Base, T300 Racing Wheel Servo Base.EN TYDLIG, INTUITIV ÖVERSIKTDenna replikaratt har en interaktiv 4,3-tums (109 mm) skärm och 21 lysdioder, originalanslutna eller anslutna via trådlös telemetri (Wi-Fi).Upp till 69 nyckelpunkter med viktig information kan visas, med olika teman beroende på vilken typ av spel som spelas. Det finns 15 lysdioder för motorvarvtalet och 2 x 3 för racingflaggor.MAGNETISKA VÄXELPEDALER MED PUSH-PULLVäxelpedalerna har push-pull-teknik, som liknar den som finns på ratten i den riktiga SF1000-racerbilen.De magnetiska växelpedalerna är tillverkade av 100 % aluminium för att ha optimal stabilitet och hantering, de möjliggör tydlig, exakt aktivering för att undvika körfel och ger en obegränsad livslängd.

Det finns också två anpassningsbara analoga växelpedaler på baksidan av ratten.UTBYTBARA VÄXELPEDALERFormula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition är ett otrolig mångsidig ratt tack vare att det går att byta ut växelpedalerna. För en jämnare växling (studstid på mindre än 5 millisekunder) är T-Chrono Paddles-pedaler (säljs separat) ett måste för att få till fantastiska varvtider. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Sony

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter