Thrustmaster Ferrari 250 GTO Wheel Add On

Beställ Thrustmaster Ferrari 250 GTO Wheel Add On på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thrustmaster Ferrari 250 GTO Wheel Add On inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

Thrustmaster är stolta över att presentera THRUSTMASTER FERRARI 250 GTO HJUL TILLBEHÖR denna visuellt fantastiska replika i skala 810 mäter 13 tum/33 cm i diameter med en äkta träfinish, metallfront och kromlogoplatta, och kommer i en samlarpresent box med en varmstämplad inre skumdisplay! Detta autentiska replikhjul ger inte bara en unik vintagekänsla i PC-spel som Assetto Corsa 1962 250 GTO DLC, utan är också ett fantastiskt samlarobjekt att stolt visa upp hemma Officiellt licensierat av Ferrari, hjulet är kompatibelt med racingspel på PC (Windows® 10, 8, 7) med Thrustmaster T-Series servobaser*.Officiellt licensierad av Ferrari, THRUSTMASTER FERRARI 250 GTO WHEEL ADD-ON är en visuellt imponerande kopia i skala 810 av det riktiga Ferrari 250 GTO-hjulet.Det här autentiska replikhjulet mäter 33 cm i diameter och ger inte bara en unik vintagekänsla i PC-spel som Assetto Corsa 1962 250 GTO DLC, utan är också ett fantastiskt samlarobjekt att stolt visa upp hemma.Designad med material av högsta kvalitet, inklusive en robust metallram (vars båda sidor är täckta med en äkta träfinish), en logoplatta i äkta krom och en iögonfallande metallfront, denna visuellt fantastiska replika i skala 810 (13”/ 33 cm i diameter) av Ferrari 250 GTO-hjulet har specialtillverkats för total nedsänkning i Ferraris rika, 70-åriga historia.Tack vare Thrustmaster Quick Release-systemet är THRUSTMASTER FERRARI 250 GTO WHEEL ADD-ON kompatibel med följande Thrustmaster racinghjul på PC TS-PC Racer*, TS-XW Racer*, T-GT*, T500 RS**, T300-serien*, TX-serien*; samt med TH8A Add-On Shifter*.* Säljs separat** En firmwareuppdatering krävs för T500 RS-hjuletThrustmaster-drivrutiner och firmwareuppdateringar är tillgängliga för nedladdning från webbplatsen https://support.thrustmaster.com/. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter