Sidan innehåller annonslänkar

Svive Racing D1 Simulator Cockpit

Jämför produkt Svive Racing D1 Simulator Cockpit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Svive Racing D1 Simulator Cockpit i kategorin Gamingtillbehör här hos oss.

Produktinformation

Ta ditt bilrace till nya höjder!Lev dig in i spelet och få en riktigt realistisk körupplevelse hemma i ditt eget vardagsrum med racingstolen Svive racing simulator Bilstolen är av samma typ som finns i riktiga racerbilar, och kan skjutas fram och tillbaka och fällas bakåt.

God komfort och ett sömlöst justeringssystem gör att stolen passar både äldre och yngre familjemedlemmar.Sömlös anpassning och oklanderlig komfortStörre stabilisatorstag förbättrar flexibiliteten och gör stolen styvare och fastare. Den massiva stålramen har justerbara hjulfästen (förborrade för Logitech, Thrustmaster och Fanatec-hjul), pedaler och växelspakar.Du kan montera skärmarna direkt på riggen med Svive racing trippelskärmfäste eller med en enda Svive racing skärmfästeBåde pedalfästet och rattplattan kan flyttas framåt och bakåt för optimalt stöd och justering.

Svive Racing simuleringsstol levereras med pulverlackerad yta för att förhindra repor, rost och slitage. Stolen är designad för alla körsituationer, från racerbanan till rallyt och ger dig känslan av att delta i en riktig biltävling.Svive Racing är en serie produkter som enkelt kan expanderas för att ge dig en full rigg.Svive racing-produkterna kan kombineras och skapar ett ekosystem som enkelt kan monteras och byggas på Funktioner• Justerbar hinkstol i glasfiber glider framåt och bakåt och kan fällas ner för att erbjuda de viktigaste delarna i den idealiska körpositionen under många timmars användning• Justerbar rattplatta Kan justeras upp/ner och framåt/bakåt• Justerbart pedalfäste (platta) Möjliggör lutning och kan flyttas framåt - bakåt utefter din kropp för optimalt stöd• Aerodynamisk chassiprofil för bättre stabilitet• Pulverlackerad yta av hög kvalitet Förhindrar repor och rost .

Produkter från kända varumärken
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter