Sidan innehåller annonslänkar

Svive Phoenix ESGR Tier 3 Size M/L - Svart

Beställ Svive Phoenix ESGR Tier 3 Size M/L - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Svive Phoenix ESGR Tier 3 Size M/L - Svart inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

Svive Phoenix ESGR Tier 3 Gamingstol Medium/Large SvartOrd kan inte beskriva känslan av att sätta sig i den ultimata gamingstolen, den måste upplevas. Men en sak är säker, du kommer aldrig gå tilbaka till din gamla stol efter att ha testat en Svive Phoenix Tier 3.Av spelare för spelareFör oss som sitter framför PCn spelnivå efter spelnivå är det viktigt att sitta bekvämt.

Det finns inget mer irriterande än att distraheras av ryggsmärtor, kramper i benen och reflexer på skärmen. Därför har vi utvecklat Svive gamingstolar.

Svive Phoenix Tier 3 är en rå PC-stol som är skapad av och för spelare för att klara många timmar framför datornGör dig redo för riktig spelkomfortSvive Phoenix är korrekt ergonomiskt utformad, och med sin klassiska design är stolen både bekväm och snygg att titta på. Vår nya gamingstol har en massa anpassningsalternativ, så Phoenix garanterad blir den ultimata stolen för dig.

Ställ in armstöd, höjd och kuddar så att du sitter som en kung, redo för riktig spelkomfort.Klass 4-gashissFör dig som är intresserad av specifikationer, kommer stolen med en hållbar gashiss med klass 4-cylindrar som tål 150 kg.Hals- och ryggkuddeStolen levereras med avtagbara kuddar, som du väljer om du vill använda eller inte. Dessa kan du också byta ut när det har blivit många timmar i stolen4D armstödKan justeras i 4 olika riktningar.MIC drop-designEn Phoenix Tier 3 ESGR-modell har detaljer som tagna ur ditt favoritspel, och texten ”Eat sleep game repeat” i stolsryggen, råder det ingen tvekan om att ägaren är en sann och hängiven gamer.Justerbar bakvinkelÄr du trött och behöver en paus, kan stolen lutas 180 grader för en powernap.

Då laddar du för att krossa motståndet i nästa omgång. Solid konstruktion av metall/stålStolen har en stark konstruktion som är säker och extrem solid.

Se även andra produkter från Gamingtillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter