Sidan innehåller annonslänkar

Svive Cygnus Gaming Desk - Svart

Beställ Svive Cygnus Gaming Desk - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Svive Cygnus Gaming Desk - Svart inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

Svive Cygnus gamingskrivbord ger dig full fokus på vad som sker på skärmen. Den heltäckande musmattan och kabelskenorna gör det lättare att hålla din gamingstation snygg och prydlig.

Svive Cygnus har precis rätt storlek för två bildskärmar. Specifikationer• 120 cm x 60 cm djup och 75 cm höjd• 2 mm anpassad tvättbar musmatta• Välj mellan röd, vit, svart eller grå kantstygn på musstödet med full täckning.• Kabelhållare• Kabelmontering mellan bordsskivan (med hål)• Enkel montering• Metallram och -ben• Rattar för att stabilisera och justera skrivbordetTvättäkta gamingmattaDen heltäckande musmattan har bra glid, och ger inga begränsningar när du spelar.

Musmattan kan även tas av och tvättas i maskin. Med 2 mm tjock matta och sydda kanter har du kontakt med underlaget och stålkontroll över alla dina titlar.Robust byggd för riktiga gamersMed solid ram och ben i metall har du ett tufft gamingskrivbord som är lika uthålligt som dig när du spelar.Enkelt att montera.Monteringen är enkel och inga verktyg behövs för att komma igång med ditt nya gamingskrivbord.

Placera benen i rätt position och dra åt muttern som redan sitter i skruven. Bordet har fast höjd och ingen ytterligare justering är nödvändig.

Anpassa bordsrattarna om bordet inte står stadigt.Ordning på kablarnaKabelskenan tar bort alla dina kablar från skrivbordet för mindre hinder och röra när du spelar. Välj själv vilken sida du vill placera kablarna på och skär i själva mattan för att undvika onödiga hål i ditt gamingskrivbord.BordsplattaBordet är 120 cm brett och passar de flesta kontor och gamingrum genom dess praktiska längd.

Ditt nya Cygnus gamingskrivbord har två gamingskärmar för en fullständig överblick. Justerbara fötterHar du ojämnt golv hemma? Inga problem.

Med justerbara fötter på benen har du goda möjligheter att anpassa. Skruva gängorna och justera varje bordsben individuellt till den optimala höjden för ditt golv.

Produkter från kända varumärken
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter