noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition

Beställ noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

DET VÄLKÄNDA STORMTROOPER™ UTSEENDETUpptäck äventyr och tjäna ditt imperium”! Nu rekryterar Stormtrooper Corps! Och med denna noblechairs HERO ST STAR WARS™ Stormtrooper Edition kan du fira din mörka sida Med en omedelbart igenkännbar design kommer HERO ST i skarpt vit och svart design skapa rädsla hos Rebellerna och Alliansen.

Designad med Stormtrooper-rustningens rena utseende som inspiration och med hjälp av högteknologiska material, kommer den att vara din guide för att uppleva allt som Galaxen har att erbjuda.På baksidan finns STAR WARS-logotypen, samt symbolen för det Galaktiska Imperiet.-Designen baserad på Stormtrooper-hjälm, utskärningen och detaljerna kompletterar utseendet-Ren monokromatisk, svartvit färgsättning-Galactic Empire-symbol i svart relief på baksidanFÖRSTORAT RYGGSTÖD OCH SITTYTAHERO ST den största av noblechairs gaming- och kontorsstolar och erbjuder det mest avancerade ryggstödet med en större yta tack vare att det är både högre och bredare, kombinerat med ett integrerat nackstöd av memory foam, är det noblechairs mest funktionsspäckade ryggstöd hittills. Genom att erbjuda en utökad sitsbas tillsammans med större armstöd erbjuder HERO ST oöverträffad rörelsefrihet och komfort.ERGONOMISK DESIGNDesignad i Tyskland och skapad i samarbete med noblechairs globala partners för esportproffs, tar HERO ST med sig optimerad ergonomi som gör komfort till högsta prioritet under längre perioder.

Ryggstödets speciella design säkerställer att det överensstämmer med ryggradens naturliga krökning, vilket hjälper till att bättre fördela användarens vikt och bibehålla maximal komfort.-Ökad armstödsyta-Bredare sitsbotten-Större ryggstöd-Memory foam nackstöd tar bort behovet av en extra kudde-Designad för att perfekt stödja din rygg för ultimat komfort-Justerbart svankstöd och gungmekanismPREMIUM MATERIALnoblechairs höjer ständigt ribban för kvalitet när det kommer till gaming- och kontorsstolar. HERO ST serien är gjord av förstklassiga material vilket säkerställer både komfort och kvalitet.

Det 100% veganska materialet och velour materialet är behandlade med ett enkelt-att-rengöra skyddslager, allt för att hålla din Stormtrooper rustning ren. -Andas, lätt att rengöra, vattenavvisande och slittåligt-Estetik inspirerad av Stormtrooper hjälm-High-Density kallskum vaddering för utökad komfort och liv-DIN EN 1335 Certifiering för kontorsstolarPERFEKTA POSITIONEN FÖR VARJE ANVÄNDARE Luta dig tillbaka och njut av justeringsmöjligheterna hos HERO ST.

Höjdjustering samt den bekväma lutningsmekanismen erbjuder flera möjligheter att hitta den perfekta positionen för din kropp. Med upp till 11° i lutningsmekanismen samt möjligheten att ställa in ryggstödet på 90 till 125° kommer du kunna spela, titta på tv eller jobba komfortabelt under en längre tid utan problem.EXCEPTIONELLA 4D ARMSTÖD Utöver en förstorad yta samt flera justeringsmöjligheter, erbjuder även noblechairs HERO ST 4D armstöd med en rad av justeringsmöjligheter.

Med justering i fyra olika riktningar är armstöden tillverkade i polyuretan med lätt texturerad yta för perfekt balans mellan mjukhet och grepp.KRAFTIG ALUMINIUMBASGrunden till HERO ST är dess pulverlackerade hjulbas som är tillverkad av kraftig aluminium med fem armar och specialtillverkade hjul. De 60mm breda hjulen består av en nylonkärna med polyuretanyta för tyst användning både på hårda och mjuka golv.

Kombinerat med gaslift i säkerhetsklass 4 är HERO ST serien designad i enighet med den optimerade basen för att erbjuda ett stöd upp till 150kg.SpecifikationerIntegrerat justerbart svankstödFörstorat ryggstöd och sitsPraktisk tiltfunktion (max. 11°)4D armstöd för maximal justerbarhet med mjuk PU-beläggningJusterbar ryggstödsvinkel (90° till 125°)Deformerbart kallskumHållbar hydraulisk gaslyft (klass 4)Kontorsstolscertifiering enligt DIN EN 1335Robust stålram60 mm hjul lämpliga för hårda och mjuka golvMax belastning upp till 150 kgTillverkarens garanti 2 år (EU / NA)Vikt ca.

Se även andra produkter från Gamingtillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter