Sidan innehåller annonslänkar

noblechairs HERO - Java Edition

Jämför produkt noblechairs HERO - Java Edition online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten noblechairs HERO - Java Edition i kategorin Gamingtillbehör här hos oss.

Produktinformation

Innovativt hybridmaterial från Tyskland med mikrofina porer Med ankomsten av Java Edition, får HERO serien en visuell och materiell uppgradering. Den nya och unika klädseln tillhör den nya generationen av andningsbart material.

Detta innovativa hybridmaterial från Tyskland med en genial blandning av vinyl och polyuretan lyckas erbjuda det bästa av båda världar. Resultat är ett ultra-mjukt material som är exceptionellt hållbart.

Dessutom toppas denna premiumuppgradering med nya handtag i rostfritt stål, mer estetiskt tilltalande hjulbas, ryggöppning i metallimiterande design och förbättrade armstöd.Nytt, unikt utvecklat PU-läder med andningsbara mikrofina porerIntegrerat justerbart ländryggsstödNackstöd med minnesskum för unik anpassningFörstorad 4D armstöd med dämpningKomfortabel och andningsbart kallskumPremium spakar i rostfritt stålDesignad för användare upp till 150kg Tysta 60 mm hjul designade för hårda och mjuka golvInnovativt PU-läder för Perfekt Komfort & Förlängd HållbarhetEndast råvaror som saknar konventionella lösningsmedel och är baserade på högkvalitativa vattenhaltiga PU-system och ytbehandlingar används. Tack vare en anmärkningsvärd kemisk reaktion som inträffar under tillverkningsprocessen, kan användaren dra nytta av närvaron av mikrofina porer som bildas i materialet, som i sin tur låter luft och vattenånga tränga genom materialet.

Denna egenskap säkerställer en oöverträffad komfort över en längre tid. Oavsett hur länge du sitter på stolen är ytan designad för att motverka en klibbig känsla och obehag.

Dessutom är materialets hållbarhet enastående Även efter flera års användning kommer ytan se bra ut. Materialet är rivbeständigt, slitstarkt, enkelt att tvätta och är väldigt tolerant mot slitage på grund av kontakt med en annan yta.Höjdpunkten av komfortabla gamingstolarNär det kommer till designen av HERO serien, har noblechairs använt input från eSport proffs.

Resultatet är den självklart bästa ergonomin och egenskapsrika gamingstolen inom sitt segment, en serie som åstadkommer en enastående komfort även efter flera timmars arbete eller gaming. Kombinationen av andningsbart, mjukt PU-läder och porös kallskum innebär att även de längsta timmarna med spelande kan njutas av med optimerad ergonomi och komfort.

Unikt för noblechairs HERO är det integrerade och justerbara ländryggstödet inuti ryggstödet. Denna kan anpassas enligt dina egna behov med hjälp av ett hjul.

Detta hjälper HERO´s ryggstöd att anpassa sig till den naturliga hållningen på ländryggen, vilket resulterar i en mer naturlig sittställning. Komfort med Exceptionell HållbarhetYtterligare en efterlängtad egenskap har blivit adderad, HERO erbjuder en bredare sits och större ryggstöd.

Även 4D armstöden har blivit förstorade. Denna förändring innebär inte enbart en mer attraktiv design, det tillför också en distinkt skillnad i komfort, speciellt med tillverkningen av en vadderad design.

Den bekväma fyllnaden består av poröst, icke-nedbrytbart kallskum med en extremt hög densitet på mer än 55 procent, en kvalitet som ger ökad andningsbarhet och stabilitet över tid. Till skillnad från andra gamingstolar, har en noblechairs HERO stol en robust stålram inbäddad i stoppningen.

Detta är sedan klätt i PU-läder med en tjocklek på 1,5mm vilket säkerställer en exceptionell hållbarhet.Den perfekta positionen för alla användareDen nya noblechairs HERO Java Edition är byggd för att möta dina precisa behov, med 10 cm justerbar höjd samt bekväm lutningsmekanism. Detta tillåter HERO att lutas upp till 11°.

Även ryggstödet kan justeras mellan 90° till 125°. De nya 4D armstöden passar nu perfekt med resten av stolen tack vare dess förstorade design, vilket erbjuder en avsevärt större yta för dina armar samt justering i fyra dimensioner.

Designad för hårt- & mjukt golvGrunden till HERO Java Edition är den pulverlackerade basen, tillverkat av kraftig aluminium med fem armar och specialdesignade hjul. Dessa 60 mm hjul består av en Nylonkärna, med en polyuretanbeläggning som innebär att dem är både tysta och anpassade för hårda och mjuka golv.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023