Logitech G X52 Pro Flight Control System

Jämför produkt Logitech G X52 Pro Flight Control System online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Logitech G X52 Pro Flight Control System i kategorin Gamingtillbehör här hos oss.

Produktinformation

PRECISION FÖR STRIDS- OCH ACTIONSIMULATORSPELX52 Professional H.O.T.A.S. är helt integrerade kontroller med flygspak och gasreglage.

Den är tillverkad för att klara kraven från de bästa rymd- och flygsimulatorpiloterna.X52 Professional tar allt viktigt från originalet X52 till nästa nivå. Men vi slutade inte där.

Uppgraderad flerfunktions-LCD visar speldata i realtid, en ny centreringsmekanism med dubbla fjädrar och metallkon ger precision, och ett helt nytt utseende med fina materiel ger extra kvalitet.UPPLYSTA KNAPPAR SAMT LCD-SKÄRMVerklighetstrogen belysning och speldataUpplysta, viktiga knappar på spaken och gasreglaget visar var du ska trycka när du har bråttom. Förbättrad LCD-skärm med justerbar bakgrundsbelysning ger dig direkt information om din knappinställning, plus en ny möjlighet att se och interagera med radiokommunikation i spelet med de mest populära flygspelen som FSX, X-Plane och Prepar3D.CENTRERINGSMEKANISM MED DUBBLA FJÄDRARKonstant fjädringspåverkanEn väldigt precis centreringsmekanism säkerställer att spaken enkelt går tillbaka till sitt neutrala läge när den släpps.

Kontaktlös teknik på x- och y-axlarna förbättrar kontrollen och hållbarheten. Spaken ger mer motstånd ju längre från mitten den förs.PROGRESSIVT, JUSTERBART GASREGLAGEInställbart motstånd och markeringarGasreglagets progressiva funktion förbättrar flygplanets gensvar.

Markeringarna visar var en viss funktion aktiveras och förenklar hanteringen av ett flygplans olika efterbrännkammare. Ännu en justerbar funktion på X52 Pro är motståndsreglaget som låter dig ställa in gasreglagets motstånd för att passa din flygstil.VRIDBART 3D-RODERMed centrallåsning av roderStyrspakens vridbara roder ger ytterligare en dimension till flygsimuleringen.

Om du föredrar klassisk styrning finns ett roderlås som stänger av vridmöjligheten och begränsar funktionen till x- och y-axlarna – perfekt vid användning tillsammans med Logitech G flygroderpedalerna (säljs separat)AVANCERAT GREPPJUSTERINGSSYSTEMAnpassad ergonomiEtt hanteringsjusteringssystem med fem lägen finns där för att kunna anpassas efter ditt grepp och din handstorlek. Och för maximal komfort när du är ute och flyger har styrspakens handtag konturer för att passa dina fingrar.KRAFTFULL PROGRAMMERINGSPROGRAMVARATre lägen och tre färger per knappMed nedladdningsbar programvara kan du skapa egna profiler för dina rymd- och flygspel.

Tre lägen och ett reglage för lillfingret ger fler programmeringsmöjligheter för ännu bättre kontroll över 7 axlar, 3 synvinklar, minimusspak och 19 programmerbara knappar med programmerbar belysning i tre färger för varje knapp. Och avancerade användare kan ladda ner ett utvecklingskit och skapa sina egna interaktioner till LCD-skärmen. .

Se även andra produkter från Gamingtillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Xiaomi

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter
Trådlösa routrar

Trådlösa routrar från Asus

Se alla produkter