Arozzi Vernazza Gaming Chair Soft Fabric - Dark Grey

Jämför produkt Arozzi Vernazza Gaming Chair Soft Fabric - Dark Grey online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arozzi Vernazza Gaming Chair Soft Fabric - Dark Grey i kategorin Gamingtillbehör här hos oss.

Produktinformation

Arozzi Vernazza Soft Fabric Gamingstol med mjuk textilytaExklusiv tygstol med olika toppfunktioner som 3D-armstöd och en proffsig mekanism. Vernazza Soft Fabric-designen har inspirerats av Arozzis topprankade Vernazza-stol, och dess mjuka men ändå slitstarka tyg används ofta för kvalitetsmöbler. Det andningsaktiva materialet är exceptionellt bekvämt att sitta på och håller dig samtidigt sval när du sitter länge.

Hjulbasen har fått en uppgradering med en estetiskt tilltalande aluminiummetall med mattsvart finish och en gashiss som ger högre sitthöjd, vilket är idealiskt för längre kroppstyper.   Funktioner• Mjukt och tåligt möbeltyg• Mjuka nack- och ländryggskuddar• Gasfjäder för justerbar sitthöjd, med stöd för upp till 145 kg / 320 lbs• Stor, rymlig sits och ryggstöd• Stabil metallram och aluminium-hjulbas• Proffsig låsbar lutningsmekanism och 3D-armstöd.• Stora premiumhjul  Hållbart möbeltygDet andningsaktiva materialet är utformat för att hålla kroppen sval vid längre användning, så att du kan förbli fokuserad. Det hållbara tyget är designat för att hålla, med ISO-testade egenskaper såsom slitagebeständighet, sömglidningsmotstånd och draghållfasthet.

En annan överraskande trevlig egenskap hos tyget är hur tyst det är, och att det inte producerar något friktionsljud som konstläder- eller skinnstolar gör. Ergonomisk designVernazza Soft Fabric är utvecklad med Arozzis ergonomiska signaturdesign, vilken skyddar din rygg och hållning vid längre tids användning. Stolen är utrustad med 2 mjuka justerbara kuddar en ländryggskudde för att stödja ryggen och en nackstödskudde för nacke och huvud. Multidimensionella armstödDe vadderade armstöden kan inte bara flyttas upp och ner.

De kan glida framåt och bakåt, och roteras inåt och utåt. För dig som vill hitta den bästa positionen för armstöden är denna 3-dimensionella stil vår mest justerbara.  Satsa stortVernazza Soft Fabric är en av Arozzis större stolar med en viktkapacitet på 145 kg (320 Ibs) och ett rymligt ryggstöd.

Gashissen har fått ytterligare höjd, vilket gör sitshöjden till en av Arozzis högsta. Stolen har också en extra lång sits som är perfekt för storväxta och långa personer, eller om man bara vill ha extra utrymme. Brant lutningArbetar du hårt och behöver vila? Luta ryggstödet i låsbara 4°-steg som går upp till 165°.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter