Arozzi Arena Gaming Desk - Red/Black

Beställ Arozzi Arena Gaming Desk - Red/Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arozzi Arena Gaming Desk - Red/Black inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

ToppklassArena rankas som ett av de bästa gaming-skrivborden på marknaden, och som “Det bästa skrivbordet för speldatorer” av IGN.com. Våra svenska formgivare skapade det för att optimera ditt spel och din datoranvändning med användbara funktioner, robusta hållbara material och enkel estetik. EgenskaperHeltäckande musmattaMusmattan är vattenresistent och kan tvättas i maskinStor yta på 160x82cm/5"3”x2"8,25”3 urskärningar för kabelhantering och skärmmonteringKabelhanteringskorgen kan smidigt placeras under skrivbordetStadiga stålben för långvarig stabilitet Enorm heltäckande musmattaHela ytan på skrivbordet Arena är täckt av en utbytbar mikrofibermusmatta ovanpå en robust MDF-platta.

Musmattan är speciellt utformad för att passa det krökta 14 sq. ft.

(1,31 m2) stora skrivbordet Arena med halkfri gummibotten för att säkerställa att den hålls på plats. Vattenresistent & enkel att rengöraDen heltäckande musmattan är också vattenresistent, vilket gör rengöringen lätt och enkel. Om du vill ha en mer grundlig rengöring, kan du tvätta den i maskin på låg temperatur och låta den lufttorka efteråt. KabelhanteringArena har 3 urskärningar ovanpå ytan som leder till en nätkorg som är placerad tätt mot undersidan av bordsskivan för smidig kabelhantering.

Detta system är lättare att hantera, ur vägen, och ser bra ut. Montering av skärmenDe 3 urskärningarna är inte bara avsedda för kabelhantering, men också för att montera skärmar. Det 5"3 tum (160 cm) breda skrivbordet är rymligt nog att rymma 3 stora och medelstora skärmar. Höj- och sänkbartArena hålls upp med kraftiga stålben som är justerbara i höjdled upp till 10 cm (3,9 tum).

Använd en insexnyckel för att räta ut benen och lägga till extra stabilitet. Det finns också 4 balansjusteringsknoppar under benen för att förhindra att skrivbordet står ostadigt, så att det kan anpassas till din personliga miljö.  .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter