Sidan innehåller annonslänkar
DJI

Osmo Pocket Wireless Module


Beställ Osmo Pocket Wireless Module på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Osmo Pocket Wireless Module inom kategorin Gadgets.

Produktinformation

Mobil - Gadgets - Gimbal - Osmo Pocket Wireless Module .

Gadgets

För andra betydelser, se Gadget (olika betydelser).Gadgets var en pryltidskrift från Hjemmet Mortensen AB. Tidningen har fått sitt namn efter det engelska ordet "gadget" som betyder "pryl". Innan tidningen hette Gadgets hette den Gadget. Vid årsskiftet 2006-2007 gick Gadgets samman med systertidningen PC Hemma och bildade Din Teknik.

Se gärna också

DJI Osmo Mobile OM4

DJI OM 4 gimbalen är det perfekta verktyget för att skapa filmer och videoklipp på professionell nivå med din smartphone. Den är smart, lätt att hantera och fullpackad med lösningar för kreativa bilder.3-axlig stabiliseringSkapa vibrationsfri inspelning genom 3-axlig stabilisering, som motverkar vibrationer och håller din smartphone stabil. Magnetisk hållareMed den magnetiska monteringslösningen kan du snabbt och enkelt fästa smarttelefonen på gimbalen.Tidsfördröjningsfunktioner Gör övertygande videor i farten med olika tidsfördröjningsfunktioner som hyperlapse, motion lapse eller klassisk timelapse.ActiveTrack 3.0 DJI OM 4 är utrustad med ActiveTrack 3.0-teknik som följer ett objekt i rörelse och ser till att det fokuseras på under inspelningen. Filma dina barn, vänner eller till och med husdjur med utmärkt precision. Smarta funktionerMed smarta funktioner som Story Mode eller berättarläget kan du tryggt veta att du alltid får de bästa inspelningarna. Läget ger dig åtkomst till snabbvalsmallar som låter dig redigera i farten, dynamisk zoom som skapar den välkända Hitchcock-effekten, liksom möjlighet till fjärrstyrning OM 4 endast med hjälp av gester.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kosmos

Kosmos, (grekiska: κόσμος, kosmos, ungefär: "ordningen i världen", "den ordnade världen", även "dekoration" avser i astronomi samma sak som universum, eller ett hypotetiskt multiversum, och i den klassiska filosofin motsatsen och jämvikten till kaos. Vetenskapen om kosmos stora struktur i dag studeras i kosmologi, och om dess uppkomst (eller exempelvis solsystemets uppkomst) i kosmogoni. Frågan om varför kosmos uppkom anses inte kunna studeras med naturvetenskap, utan är utanför naturvetenskapens räckvidd.