Velleman

Velleman HPG1MK2 funktionsgenerator i fickformat

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Funktionsgenerator i fickformat. Genererar sinus-, trekants- och fyrkantsvåg. Frekvensområde 1 Hz till 1 MHz. Med svepfunktion. Max utspänning 8 V p-p. OLED-display. Levereras med manual, BNC-till-polskruvsadapter (Ø4 mm) samt BNC-till-RCA-adapter. Drivs med 4x AAA-batterier (medföljer ej). Mått 68x114x22 mm.


Jämför produkt Velleman HPG1MK2 funktionsgenerator i fickformat online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Velleman HPG1MK2 funktionsgenerator i fickformat i kategorin Funktionsgeneratorer här hos oss.

Kategori: Funktionsgeneratorer
Artikelnummer: 48375

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.