Globos Europe

Bordsdekoration Siffra Roséguld - Siffra 0

Kontrollera pris

Köp nu

Dekorera festen med Partykungens snygga bordsdekorationer! Här erbjuder vi siffror i roséguld som går att placera precis var du vill för att tala om för alla gäster, och inte minst huvudpersonen, vad det är som firas. Kanske är det ett guldbröllop och då ska du naturligtvis dekorera med numret 50, precis som vid 50-årskalaset. Välj och vraka mellan alla siffror och nummer och gör festen till någonting alldeles extra!

Bordsdekoration Siffra Roséguld är tillverkade i EVA-skumplast och kan ställas på alla plana ytor. Vi erbjuder siffror och nummer mellan 0 och 80 för att du ska hitta rätt siffra för just din fest!

  • Material EVA-skumplast
  • Mått 12,7 x 20,5 x 3 cm
  • Säljs styckvis

Beställ Bordsdekoration Siffra Roséguld - Siffra 0 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bordsdekoration Siffra Roséguld - Siffra 0 inom kategorin Födelsedagsfest.

Läs mer...
Kategori: Födelsedagsfest
Artikelnummer: 72238-1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Nätverkskameror

Nätverkskameror från Eufy

Se alla produkter
Gosedjur

Gosedjur från Oneforfun /Tobar Scandinavia AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tobar

Tobar är en kommun i Spanien. Den ligger i provinsen Provincia de Burgos och regionen Kastilien och Leon, i den norra delen av landet, 230 km norr om huvudstaden Madrid. Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 12 °C. Den varmaste månaden är augusti, då medeltemperaturen är 24 °C, och den kallaste är december, med 1 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 802 millimeter. Den regnigaste månaden är november, med i genomsnitt 98 mm nederbörd, och den torraste är augusti, med 5 mm nederbörd.

Scandinavia

Scandinavia kan avse: Scandinavia, Wisconsin – en by i USA Scandinavia Township, Harlan County, Nebraska – i USA Scandinavia (musikgrupp) – ett norskt dansband