Fjärrkontroll för PC

2 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Fjärrkontroll för PC? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Fjärrkontroll för PC. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Fjärrkontroll för PC så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Fjärrkontroll för PC

Hitta produkter inom kategorin Fjärrkontroll för PC till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Fjärrkontroll för PC.

En fjärrkontroll är en apparat som används för att styra en maskin på avstånd. I vardagen används fjärrkontroller till att styra olika typer av hemelektronik som till exempel datorer, TV-apparater och DVD-spelare. Fjärrkontroller används också som hjälpmedel för rörelsehindrade personer för att till exempel öppna en dörr. Andra användningsområden kan vara för att styra exempelvis radiostyrda båtar, bilar och flygplan. Fjärrkontroller är i regel trådlösa och använder IR-strålning för kommunikation. Även trådbundna fjärrkontroller existerar. Dessa har då en sladd mellan kontrollen och den maskin den ska kontrollera. I vanliga fall använder fjärrkontrollen AA batteri. Även encellsbatteri fungerar bra.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Plexgear Fjärrkontroll med touchpad