Fightingspel

8 Produkter
Artiklar från Fightingspel finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Fightingspel. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Fightingspel

Hitta produkter inom kategorin Fightingspel till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Fightingspel.

Ett fighting-spel eller slagsmålsspel är en typ av dator- och TV-spel med slagsmålstema. Fighting-spel är relaterat till Beat 'em up-spel ("klå upp dem-spel"), men den enkla skillnaden mellan dess två typer av spel är mängden av fiender man slåss mot, samt om man är instängd i en "skärm" eller om man rör sig längs med en bana mot ett mål.. Oftast används överdrivna versioner av kampsport i fighting-spel. Genren har framför allt populariserats genom spel som Street Fighter II, Mortal Kombat och Tekken

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
UFC 4