Samsung T7 Shield Extern SSD-disk 1 TB

Beställ Samsung T7 Shield Extern SSD-disk 1 TB på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Samsung T7 Shield Extern SSD-disk 1 TB inom kategorin Externa hårddiskar.

Produktinformation

Samsung T7 Shield tål att användas. Med sin nätta och robusta design är den damm- och vattentålig, klarar fall på upp till 3 meter, samt har ett skyddande gummihölje som avleder värme från hårddisken när den används.

Med supersnabba läs- och skrivhastigheter (1050/1000 MB/s) för snabba filöverföringar, eller för att redigera bild, musik och film direkt från hårddisken. Ansluts med USB-C till dator, surfplatta eller kompatibel mobiltelefon.

USB 3.2 Gen.2 (10 GB/s). Mått 59x88x13 mm.

Se gärna också

Samsung T7 Shield Extern SSD-disk 2 TB

Samsung T7 Shield tål att användas. Med sin nätta och robusta design är den damm- och vattentålig, klarar fall på upp till 3 meter, samt har ett skyddande gummihölje som avleder värme från hårddisken när den används. Med supersnabba läs- och skrivhastigheter (1050/1000 MB/s) för snabba filöverföringar, eller för att redigera bild, musik och film direkt från hårddisken. Ansluts med USB-C till dator, surfplatta eller kompatibel mobiltelefon. USB 3.2 Gen.2 (10 GB/s). Mått: 59x88x13 mm. Vikt: 98 g.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Externa hårddiskar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter