Lacie Rugged Extern Hårddisk 5 TB

Jämför produkt Lacie Rugged Extern Hårddisk 5 TB online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Lacie Rugged Extern Hårddisk 5 TB i kategorin Externa hårddiskar här hos oss.

Produktinformation

Extern 2,5-tumshårddisk med ett kabinett i aluminium och ett extra skyddande gummihölje. Hårddiskens skydd gör den både regn- och stöttålig (klarar fallhöjd upp till 1,2 m i avstängt läge).

Snabb överföring med USB-C 5 Gb/s. Även kompatibel med USB 4, USB 5 Gb/s (USB 3.0), Thunderbolt 4 och Thunderbolt 3.

Förformaterad med ExFAT samt möjligheten till enkel omformatering via installationsprogram (går att formatera om manuellt). Kompatibel med Windows, macOS och iPadOS.

Levereras med USB-C till USB-C-kabel. Mått 135x86x26 mm. .

Se gärna också

Lacie Rugged Extern hårddisk 2 TB

Extern 2,5-tumshårddisk med ett kabinett i aluminium och ett extra skyddande gummihölje. Hårddiskens skydd gör den både regn- och stöttålig (klarar fallhöjd upp till 1,2 m i avstängt läge). Snabb överföring med USB-C 3.1 Gen 1 och är bakåtkompatibel med USB 2.0. Förformaterad med ExFAT samt enkel omformatering via installationsprogram (går att formatera om manuellt). Kompatibel med Windows 7, 8 och 10 samt Mac OS 10.12 och senare. Levereras med USB-C till USB-C-kabel. Mått: 135x86x19 mm (2 TB) 135x86x26 mm (4 TB).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter