Experiment Vetenskap

4 Produkter
Här finns produkter i kategorin Experiment Vetenskap. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Experiment Vetenskap. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Experiment Vetenskap.
Filtrera varumärke
Sortera

Experiment Vetenskap

Hitta produkter inom kategorin Experiment Vetenskap till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Experiment Vetenskap.

Ett experiment inom vetenskapen är en undersökningsmetod som används för att studera en viss variabels påverkan på en annan variabel i kausala termer. Experiment skiljer sig från andra undersökningsmetoder genom att undersökaren har en aktiv roll i att sätta igång den kausala process som oftast innebär att pröva en hypotes. Experiment kan utföras på flera olika undersökningsobjekt, såväl levande varelser som döda ting, och metoden har delvis olika innehåll beroende på vilket det aktuella objektet är.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Lasse-Majas Detektivlåda