Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO6 Eltandborste Vit


Jämför produkt Oral-B iO6 Eltandborste Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Oral-B iO6 Eltandborste Vit i kategorin Eltandborstar här hos oss.

Produktinformation

Med fem smarta lägen (daglig rengöring, mjuk, tandköttsvård, intensiv rengöring och vitgörande) skänker du dina tänder den omtanke som de förtjänar. Skonsamma mikrovibrationer, i kombination med Oral-Bs unika borsthuvud, skapar du en ren och fräsch känsla och får ett friskare tandkött.

Via en inbyggd display får du påminnelser när det är dags att byta ut ditt tandborsthuvud, samt glada tillrop, när du är klar med din tandborstning. Med artificiell intelligens registrerar och lär sig tandborsten hur du använder den och guidar dig så att du mer effektivt borstar alla tänder. .

Se gärna också

Oral-B Pro 1 750 Eltandborste med resefodral

Oral-B Pro 1 750 är en laddningsbar eltandborste med resefodral som skyddar tandborsten. Djuprengöring med 3D-teknik som oscillerar, roterar och pulserar för att ta bort upp till 100 % mer plack jämfört med en manuell tandborste. Den smidiga timern i eltandborsten hjälper dig att borsta de rekommenderade 2 minuterna och påminner dig var 30e sekund om att börja borsta ett nytt område. Medan du bara behöver flytta runt borsten i munnen gör Oral-Bs unika runda huvud resten.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.