Sidan innehåller annonslänkar

Oral-B iO6 Eltandborste Grå


Beställ Oral-B iO6 Eltandborste Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Oral-B iO6 Eltandborste Grå inom kategorin Eltandborstar.

Produktinformation

Med fem smarta lägen (daglig rengöring, mjuk, tandköttsvård, intensiv rengöring och vitgörande) skänker du dina tänder den omtanke som de förtjänar. Skonsamma mikrovibrationer, i kombination med Oral-Bs unika borsthuvud, skapar du en ren och fräsch känsla och får ett friskare tandkött.

Via en inbyggd display får du påminnelser när det är dags att byta ut ditt tandborsthuvud, samt glada tillrop, när du är klar med din tandborstning. Med artificiell intelligens registrerar och lär sig tandborsten hur du använder den och guidar dig så att du mer effektivt borstar alla tänder. .

Se gärna också

Oral-B Pro 2900 Duo Eltandborste 2-pack

Laddningsbar eltandborste som anpassar sig efter varje tand. Crossaction-huvudet roterar, vinklas och pulserar för att rengöra så mycket som möjligt av tanden. Har två olika borstningslägen: tandköttshälsa och daglig rengöring. Varnar vid för hårt tryck och sänker då hastigheten på borsten samt vid lågt batteri.

Läs mer