Sidan innehåller annonslänkar

Unagi The Model One E500 Matt Svart

Beställ Unagi The Model One E500 Matt Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Unagi The Model One E500 Matt Svart inom kategorin Elscooter.

Produktinformation

The Model One E500 från Unagi har en modern och exklusiv design. Elscootern låter dig snabbt och obehindrat ta dig från punkt A till punkt B.

The Model One E500 har en rckvidd på 24 km och klarar lutningar på 15°. Elscootern från Unagi är det perfekta fordonet för att ta sig till och från jobbet.

Den kan också användas som transportmedel till personer över 15 år. Vi rekommenderar att man alltid använder sig av en godkänd hjälm.Säkerheten är i topp på elscootern från Unagi.

Du kan använda de elektroniska bromsarna som sitter vid sidan av LED-displayen, eller de manuella bakbromsarna. Bromssträckan är på imponerande 4 meter på torrt underlag.

Gummihjulen ger dig en bekväm körupplevelse och bidrar till att kvalitén håller absoluta toppklass hos The Model One E500 från Unagi.Observera Produkten kan färdas i 20 km/h och normalt inte tillåts i trafiken. Vi hänvisar till Trafikverket för gällande regler. .

Se även andra produkter från Elscooter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter