Sidan innehåller annonslänkar

Ninebot by Segway Kickscooter Zing C8

Jämför produkt Ninebot by Segway Kickscooter Zing C8 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ninebot by Segway Kickscooter Zing C8 i kategorin Elscooter här hos oss.

Produktinformation

Zing C8 från Ninebot by Segway kommer med en 120 watts-motor placerad i framhjulet och det är möjligt att ställa in elscootern på tre olika hastighetsnivåer. Du får Safe Mode (begränsat till 10 km/h), Turbo Mode (16 km/h) och den mer allmänna Cruise Mode, som säkert låter dig kryssa runt i 16 km/h.

Ramen är tillverkad av kvalitetsstål, formad i en triangulär struktur, vilket bidrar till hög hållbarhet och motståndskraft. Barnen kommer att ha bra stabilitet på fotplattan och kommer utan tvekan att känna sig trygg under körning.De elastiska gummidäcken är designade för att vara hållbara, så du behöver inte pumpa däcken, dessutom är de även underhållsfria! Däckmönstret är designat för att ge bättre grepp och halkskydd, så att barnet kan köra med mer självförtroende och få den absolut bästa körupplevelsen!

Se gärna också

Denver SCO-85351 THOR Elscooter Svart

SCO-85351 THOR scooter tar dig komfortabelt och säkert från A till B. Scootern är utrustad med en effektiv 350W motor som tillåter dig att köra upp till 20 km/h. På en laddning, som tar cirka fyra timmar, kan du köra hela 25 kilometer vilket gör scootern mycket praktisk, och kan enkelt bli ditt föredragna transportmedel när du ska till vänner eller andra aktiviteter.När du har kört klart, kan du lätt fälla ihop scootern och ta med den in och du kan dessutom ladda den med den medföljande laddarsladden. Du hittar även funktioner så som ljus och reflexer samt robusta material, som garanterar en lång levnadstid. Allt som allt så får du en scooter som du kan lita på och som ger dig en bekväm resa - varje gång.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Elscooter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Segway

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter